Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Επέμεινε στην ενοποίηση Ψυχιατρείου - Νοσοκομείου ο Ανδρέας Λοβέρδος


Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες τα ονόματα των νεοδιορισθέντων διοικητών στις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας, ύστερα από σχετική απόφαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου.
Συγκεκριμένα διορίζονται διοικητές στην 4η Υγειονομική Περιφέρεια (Μακεδονία και Θράκη) ο Κωνσταντίνος Τσιτουρίδης, στην 6η (Πελοπόννησος, Ιόνια Νησιά και Δυτική Στερεά) ο Δημήτρης Κατσικόπουλος και στην 7η (Κρήτη) ο Γεώργιος Φραγκιαδάκης.
Νέος πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Ανωμερίτης και του Εθνικού Κέντρου Βιολογικών Υλικών (ΕΚΕΒΥΛ) ο Παναγιώτης Γκούμας.
Τέλος, μετά την αναδιάταξη των νοσοκομείων του ΕΣΥ, στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων υγειονομικών μονάδων και της ενοποίησης των διοικητικών τους δομών, διαμορφώθηκαν κοινές διοικήσεις σε 78 ομάδες νοσοκομείων. Επισυνάπτεται ο αναλυτικός πίνακας των νέων διοικήσεων.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είναι πρώην Νομάρχης Αχαΐας και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρών. Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1960, σπούδασε νομικά στην Αθήνα και ιδιώτευσε στην Πάτρα.
Εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ το 1989. Επανεξελέγη το 1990, το 1993 και το 1996. Το 2002 εξελέγη νομάρχης Αχαΐας και επανεξελέγη το 2006. Είναι μέλος του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
Στις 5 Σεπτεμβρίου 2010 έθεσε υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο με την υποστήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: