Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ: Μαχαίρωσαν 38χρονο


Σε πραγματική μάστιγα για τους κατοίκους των προαστιακών περιοχών της Κέρκυρας και ιδιαίτερα του μέσου τμήματος του νησιού, εξελίσσονται οι διαρρήξεις κυρίως σε απομακρυσμένες κατοικίες.
Μάλιστα, τα τελευταία περιστατικά στους Συναράδες και χθες στο Τεμπλόνι της Κέρκυρας έδειξαν ότι κάποιοι από τους διαρρήκτες είναι αποφασισμένοι ακόμη και να χρησιμοποιήσουν όπλα  ή αιχμηρά αντικείμενα που φέρουν μαζί τους, εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να τους αντισταθεί.
Το τελευταίο περιστατικό έγινε προχθές το βράδυ στο Τεμπλόνι της Κέρκυρας όπου δύο άγνωστοι άνδρες μπήκαν σε ένα σπίτι της περιοχής και άρχισαν να ψάχνουν, Εκείνη την ώρα όμως επέστρεψε στο σπίτι του ο 38χρονος ιδιοκτήτης και βλέποντάς τους προσπάθησε να τους ακινητοποιήσει. Ωστόσο ο ένας από τους δύο αντέδρασε άμεσα, τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο και στη συνέχεια τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη, ευτυχώς επιπόλαια.
Στη συνέχεια οι δύο άγνωστοι άνδρες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πάρουν τίποτε από το σπίτι.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικές αρχές της Κέρκυρας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προσπαθώντας να διακρίνουν αν η περίπτωση των δύο δραστών στο Τεμπλόνι σχετίζεται με εκείνη των Συναράδων, με λίγα λόγια εάν πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα.
Ας σημειωθεί ότι ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή των Αγίων Πατέρων στην πόλη της Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: