Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αντιμετωπίζει την Κυριακή ο ΑΟ Κέρκυρα

Τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό αντιμετωπίζει την Κυριακή η ομάδα της Κέρκυρας για το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας εξέδωσε απόφαση για μέτρα τήρησης της τάξης κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ο αγώνας που θα ξεκινήσει στις 7.30 στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Κέρκυρας είχε χάσει από τον Ολυμπιακό με 2-0.
Όσον αφορά τα μέτρα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων στις οδούς: α) Αναπαύσεως από τη διασταύρωση Κύπρου με Κ. Γεωργάκη μέχρι το Ανθοπωλείο με την επωνυμία "Τσονά" και στις δύο πλευρές β) Κ. Γεωργάκη από τη διασταύρωσή της με την οδό Κύπρου και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος και γ) από τον κόμβο του αεροδρομίου μέχρι τα φανάρια αεροδρομίου (περιλαμβάνει και το τμήμα της Ε.Ο. Κέρκυρας - Λευκίμμης μεταξύ των δύο φωτεινών σηματοδοτών, πλησίον του αεροδρομίου από τις 12 το  μεσημέρι της Κυριακής έως το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα.
Επίσης θα απαγορευτεί η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς Κων. Γεωργάκη - Αναπαύσεως από τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής μέχρι το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα. Εξαιρούνται της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα Δ.Χ.Ε. λεωφορεία, Ταξί κλπ οχήματα με προορισμό από και προς τον Κρατικό Αερολιμένα.
Για τον αγώνα διατέθηκαν 2850 εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας που εκδόθηκαν και κατανέμονται ως εξής:
Στις θύρες 2 και 3 1950 εισιτήρια και στις θύρες 4 και 5 900 εισιτήρια. Τα εισιτήρια που διέθεσε ο ΑΟ Κέρκυρα σύμφωνα με την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή πρέπει να είναι ονομαστικοποιημένα, αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα και η διάθεσή τους έγινε με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου το οποίο οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν  μαζί τους κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο για τον απαιτούμενο έλεγχο.
Σύμφωνα επίσης με την απόφαση δεν διατέθηκαν εισιτήρια σε φιλάθλους της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ως εκ τούτου δεν θα μετακινηθούν οργανωμένοι φίλαθλοι της ΠΑΕ στην Κέρκυρα.


ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Σύμφωνα με την αθηναϊκή εφημερίδα ΕΘΝΟΣ η οποία επικαλείται κυπριακά μέσα ενημέρωσης, η ομάδα της Κέρκυρας συζητά για την απόκτηση του 29χρονου διεθνή Βόσνιου μέσου της ΑΕ Πάφου Βλάνταν Κρούγιτς.
Οσον αφορά τον Τζάκομπ Μελίς της Τσέλσι, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, αλλά η κερκυραϊκή ομάδα εμφανίζεται διατεθειμένη να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό της.


Η αποστολή για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ.
Η αποστολή του Α.Ο.Κέρκυρα για την σημερινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ στο Ο.Α.Κ.Α., στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague Ελλάδα, αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Στολτίδη, Λαμπρόπουλο, Δεινόπαπα, Τσίγκα, Γιάντση, Μαιστόροβιτς, Χάμπλ, Παρασκευαϊδη, Μίχο, Κωνσταντόπουλο, Βενέτη, Μακρυδημήτρη, Μακρή, Ιωάννου Δημήτρη, Ιωάννου Ηλία, Καλατζή, Κοντοδήμο και Μάμαλο.
Ο αγώνας θα γίνει σήμερα στις 17.15 στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: