Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση μελών της Επτανησιακής αναγέννησης στην ΕΠΣ Κέρκυρας

Την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας επισκέφτηκαν την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου τα μέλη του συνδυασμού "ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", κ.κ. Νίκος Μόσχος, Βικέντιος Παργινός, Ιωάννης Βασιλάκης και Βασιλεία Τρίψα.
Εκεί τους γνωστοποίησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. Ανδρέας Προβατάς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Το γηπεδικό και το οικονομικό τα μεγάλα προβλήματα
Όπως ανέφεραν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Π.Σ.Κ. και το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο είναι τα εξής:
1. Από το 2008 δεν έχουν επιχορηγηθεί τα σωματεία, ενώ τους υπολείπονται και οι επιχορηγήσεις των ετών 2002 και 2003.
2. Τόνισαν ότι δε νοείται η Κέρκυρα να μην διαθέτει ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου χωρητικότητας τουλάχιστον 5.000 θέσεων, ώστε να μπορούν να διεξαχθούν και διεθνείς αγώνες.
3. Ζήτησαν οικονομική ενίσχυση 80.000 ευρώ, ώστε να διατεθούν στα ερασιτεχνικά σωματεία, οι παράγοντες των οποίων έχουν βρεθεί σε οικονομική δυσχέρεια.
4. Ζήτησαν επίσης την ολοκλήρωση των περιβαλλόντων χώρων του γηπέδου της ΕΠΣΚ στο Κανόνι.
5. Εξήγησε τη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο του Κοντοκαλίου, "λόγω της αδιαφορίας του Δ. Κερκυραίων", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Προβατάς.
Από την πλευρά τους τα μέλη της "ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ" δήλωσαν τη στήριξη τους στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων και στο έργο που προσπαθεί να πραγματοποιήσει, ενώ έκαναν σαφές ότι όταν ο συνδυασμός εκλεγεί θα επιδιώξει τη συνεργασία με τη διοίκησης της ανώτατης αρχής του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου με κοινό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: