Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Διεξαγωγή τελικής φάσης τουρνουά Κρίκετ στην Αθήνα με την συμμετοχή Πακιστανικών Ομάδων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες 28 Οκτωβρίου στην Αθήνα η τελική φάση του τουρνουά Κρίκετ με την συμμετοχή 35 Πακιστανικών Ομάδων. Το τουρνουά διεξήχθη από την Πακιστανική Ένωση για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών στο Πακιστάν.
Στην εκδήλωση παρευρέθει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κ. Ιωσήφ Νικήτας,ο Πρέσβης του Πακιστάν στην Αθήνα, Αντιδήμαρχοι από το Δήμο του Αιγάλεω, ΜΜΕ και πολλοί θεατές.
Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ακολούθησαν δηλώσεις στα ΜΜΕ από τους επίσημους προσκεκλημένους. Αποσπάσματα από τις δηλώσεις και τους αγώνες  θα μεταδοθούν στην Πακιστανική τηλεόραση.
Ακολούθησαν τιμητικές απονομές από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας στον καλύτερο παίχτη του Τουρνουά, Βράβευση της Ένωσης από τον Πακιστανό Πρέσβη καθώς και πλήθος άλλων απονομών και χαιρετισμών. Με αφορμή την διεξαγωγή της εκδήλωσης ο Πρόεδρος κ. Νικήτας συζήτησε με τον Πακιστανό Πρέσβη για τις δράσεις της Ομοσπονδίας, την εξεύρεση τρόπων συνεργασίας για την ανάπτυξη του αθλήματος και την ομαλή ένταξη αλλοδαπών στην χώρα μας. Ο Πρόεδρος εξέφρασε στον Πρέσβη την στήριξη της Ομοσπονδίας σε  δράσεις σχετικά με το Κρίκετ, την εξεύρεση ενός γηπέδου για την διεξαγωγή αγώνων καθώς και την διοργάνωση αγωνιστικών εκδηλώσεων υπό την στέγη της ΕΛ.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: