Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα η επίσημη απόφαση για τους δημοτικούς και περιφερειακούς Συμβούλους

Σήμερα αναμένονται και επίσημα τα ονόματα των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων για ΠΙΝ και Δήμο Κέρκυρας από το πρωτοδικείο.
Ωστόσο καθημερινά γίνονται γνωστά ονόματα από τον Δήμο Κερκυραίων τα οποία θα συμμετέχουν στο 49μελές (συν τον δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή) νέο δημοτικό συμβούλιο Κέρκυρας. Οι 49 δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται ανά περιοχή: Η δημοτική ενότητα του Αγίου Γεωργίου εκλέγει 2 δημοτικούς συμβούλους, του Λευκιμμαίων εκλέγει 3, Αχιλλείων 5, Μαθρακίου 1, Ερείκουσας 1, Μελιτειέων 3, Εσπερίων 4, Οθωνών 1, Θιναλίου 3, Παλαιοκαστριτών 2, Κασσωπαίων 1, Παρελίων 3, Κερκυραίων 15, Φαιάκων 3 και η δημοτική ενότητα Κορισσίων εκλέγει τέλος 2 δημοτικούς συμβούλους.
Ο συνδυασμός του νέου δήμαρχου Γιάννη Τρεπεκλή εκλέγει 29 εκ των 49 δημοτικών συμβούλων και από τους εναπομείναντες 20 εκλέγουν:
Ο συνδυασμός "ΕΜΠΡΟΣ μ' εσένα για την Κέρκυρα" με επικεφαλής τον Στέφανο Σαμοΐλη εκλέγει έναν δημοτικό σύμβουλο, ο συνδυασμός "Κερκυραίων Δήμος" με επικεφαλής την Μερόπη Υδραίου εκλέγει δύο δημοτικούς συμβούλους, ο συνδυασμός "Λαϊκή Συσπείρωση" με επικεφαλής τον Μπάμπη Χαραλάμπους εκλέγει εφτά δημοτικούς συμβούλους, ο συνδυασμός "Συμπαράταξη Ευθύνης" με επικεφαλής τον Αλέκο Αυλωνίτη εκλέγει 10 δημοτικούς συμβούλους.
 Από τον συνδυασμό "ΕΜΠΡΟΣ μ' εσένα για την Κέρκυρα", ο επικεφαλής του συνδυασμό Στέφανος Σαμοΐλης καταλαμβάνει μία από τις 15 έδρες της δημοτικής ενότητας Κερκυραίων.
Από τον συνδυασμό "Κερκυραίων Δήμος" η επικεφαλής Μερόπη Υδραίου καταλαμβάνει μια έδρα στη δ/ε Κερκυραίων και ο Στέφανος Πέρρος καταλαμβάνει μια έδρα στη δ/ε Εσπερίων.
Από τον συνδυασμό "Λαϊκή Συσπείρωση", ο επικεφαλής Μπάμπης Χαραλάμπουςκαταλαμβάνει μια έδρα στη δ/ε Κερκυραίων, όπως και ο Χάρης Μάστορας.
Ο Σταμάτης Πελάης καταλαμβάνει μια έδρα στη δ/ε Λευκιμμαίων, ο Βασίλης Αρμενιάκος καταλαμβάνει μια έδρα στη δ/ε Μελιτειέων, ο Γιάννης Πιέρρης μια έδρα από τη δ/ε Αχιλλείων, ο Νικηφόρος Ζερβός μια έδρα από τη δ/ε Κορισσίων και ηΔιαμαντίνα Βασιλάκη μια έδρα από τη δ/ε Εσπερίων.
Από τον συνδυασμό "Συμπαράταξη Ευθύνης", ο επικεφαλής Αλέκος Αυλωνίτης, καταλαμβάνει μια έδρα από τη δ/ε Κερκυραίων, όπως επίσης και ο Κώστας Λέσσης.
Ο Βασίλης Κουρσάρης καταλαμβάνει μια έδρα από τη δ/ε Εσπερίων, ο Σπύρος Βάρεληςμια έδρα από τη δ/ε Θιναλίων, ο Σπύρος Ρουβάς μια έδρα από τη δ/ε Αγίου Γεωργίου, ο Αχιλλέας Μάζης μια έδρα από τη δ/ε Παλαιοκαστριτών, ο Μιχάλης Κάρρας μια έδρα από τη δ/ε Φαιάκων, ο Γιώργος Παντελιός μια έδρα από τη δ/ε Παρελίων, ο Σπύρος Καρδακάρης μια έδρα από τη δ/ε Αχιλλείων και τέλος ο Ευρυσθένης Λαβράνος μια έδρα από τη δ/ε Μελιτειέων.
Τέλος, από τον συνδυασμό "Κέρκυρα να ζεις", εννέα έδρες από τη δ/ε Κερκυραίων καταλαμβάνουν οι κ.κ. Ερωτόκριτος Καρύδης, Γιάννης Ρίγγας, Αλέκος Πουλής, Βαρβάρα Βλάσση, Αλέξανδρος Δήμου, Μιχάλης Διαβάτης, Καρδαμίτσης Αλέξανδρος, Κώστας Νίκου και Σπύρος Μωραΐτης.
Από τη δ/ε Αχιλλείων τρεις έδρες καταλαμβάνουν οι κ.κ. Γεράσιμος Ανυφαντής, Γιώργος Μάμαλος και Αναστάσιος Ποταμίτης.
Από τη δ/ε Εσπερίων μια έδρα καταλαμβάνει ο Σπύρος Μουζακίτης, ενώ από τη δ/ε Θιναλίων δύο έδρες καταλαμβάνουν ο Σπύρος Κροκίδης και η Χριστίνα Μιχαλάκη.
Από τη δ/ε Λευκιμμαίων δύο έδρες καταλαμβάνουν ο Αναστάσιος Μοναστηριώτης και οΧρήστος Βλάσσης, ενώ από τη δ/ε Παρελίων δύο έδρες καταλαμβάνουν ο Σπύρος Ρίγγαςκαι ο Νίκος Ζέρβας.
Από τη δ/ε Φαιάκων δύο έδρες καταλαμβάνουν η Θεοφάνη Τσιμπούλη και η Όλγα Καποδίστρια και από τη δ/ε Παλαιοκαστριτών ο Γεράσιμος Φωτεινός.
Από τη δ/ε Μελιτειέων μια έδρα καταλαμβάνει ο Ανδρέας Σαγιάς, ενώ από τη δ/ε Κορισσίων ο Σπύρος Πανδής και από τη δ/ε Αγίου Γεωργίου μια έδρα καταλαμβάνει οΒασίλης Μαγουλάς.
Τέλος, από την μονοεδρική δ/ε Κασσωπαίων, εκλέγεται ο Γιώργος Πανταζής, από την Ερείκουσα ο Σπύρος Αργυρός και  από τους Οθωνούς ο Αναστάσιος Κασίμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: