Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΟΥΡΝΟΥΑ OPEN ΤΡΙΣΠΟΝΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΜΠΙΛΙΑΡΔΟΥ: Στην 16η θέση ο Κερκυραίος αθλητής

Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου τελείωσε το τουρνουά open τρίσποντου Γαλλικού μπιλιάρδου που έγινε στην Θεσσαλονικη, με νικητή τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Φίλιππο Κασιδόκωστα. 2ος τερμάτισε ο Λεμονίδης του Μακεδονικού, 3ος ο Βάτσιος από την Ρόδο και 4ος ο Τσακλίδης από την Θεσσαλονίκη.
Από τους παίχτες της Κέρκυρας, καλή εμφάνιση έκανε ο Γραμμένος Άκης που έφτασε στη 16αδα μετά από ένα ματς θρίλερ με τον Γαβριηλίδη Νάσσο που καταχειροκροτήθηκε από όλους τους θεατές.
Επίσης ο Τσαφούρος Διονύσης, έφτασε σχεδόν μέχρι την δεκαεξάδα αλλά ηττήθηκε από τον Γραμμένο Άκη, και ο Τσιριγγάκης Βασίλης έχασε από δύο μόνο πόντους από τον Δεμερτζή Κώστα (έναν από τους καλύτερους παίχτες του Μακεδονικού).
Ο Στρατηγός Σπύρος, ο Δαφνής Ηλίας, ο Αυγερινός Βασίλης, και ο Μεταλληνός Στάθης έπεξαν πολύ καλά, αλλά στάθηκαν άτυχοι και έχασαν στις λεπτομέριες με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να περάσουν στην τελική φάση.
Στην αποστολή του ΑΟΜ ΚΟΡΚΥΡΑ ήταν και ο μικρότερος παίχτης της ομάδας, ο Κωσταντίνος Τσιριγγάκης (φώτο) για τον οποίο ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε τουρνουά και κατάφερε στο πρώτο του παιχνίδι να σημειώσει την πρώτη του νίκη ενάντια στον πατέρα του, Βασίλη Τσιριγγάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: