Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ισοπαλία πέτυχε η Κέρκυρα στον αγώνα με την Καβάλα

Χωρίς να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, η Κέρκυρα έμεινε στο 1-1 με την Καβάλα, χάνοντας την ευκαιρία για μία σημαντική νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το προβάδισμα, με τέρμα του Επστάιν, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Ονουάτσι (62').
Η Κέρκυρα ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι, προσπαθούσαν να κερδίσουν τη μάχη του κέντρου και προσπάθησαν να απειλήσουν τον Κωνσταντόπουλο, ωστόσο η πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, δεν επέτρεψαν στο συγκρότημα του Οκούκα να "τρομάξει" τον Dimi.
Mάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ άνοιξαν το σκορ στο 21', με τον Ντένις Επστάιν να εκμεταλλεύεται μια ολιγωρία της άμυνας των φιλοξενούμενων. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Καβαλιώτες βγήκαν μπροστά, ωστόσο ο Κωνσταντόπουλος φρόντισε να δείξει την κλάση του και να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0.
Η Καβάλα μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, στο 62', όταν ο Νταρσεβίλ δημιούργησε μια φάση και ο Ονουάτσι έκανε το 1-1. Μετά από εκείνο το σημείο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να αναλωθούν σε μια μάχη κέντρου, χωρίς να υπάρχει κάποια σημαντική απειλή για τους δύο πορτιέρο. Μοιραία λοιπόν, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 1-1 και χωρίς νικητή.

Συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές):
Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (56' Ιωάννου), Φλαβίνιο, Τσίγκας (71' Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής
Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα):
Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε, Βουτσίσεβιτς (61' Νταρσεβίλ), Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμντούλ.

Σκόρερ: 16' Επστάιν, 62' Ονουάτσι
Κίτρινες: Τόμασιτς, Ντιέ, Αμπντούν, Κοντοδήμος
Κόκκινες: -
Δοκάρια: -
Διαιτητής:Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί διαιτητή: Τάτσης (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας)
4ος διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: