Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ηχηρά ονόματα στο πλευρό Γ. Καλούδη

Σε ανακοινώσεις ηχηρών ονομάτων της τοπικής κοινωνίας που θα είναι υποψήφιοι μαζί του στον συνδυασμό της "Επτανησιακής Αναγέννησης" για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προχώρησε χθες ο Γιώργος Καλούδης, επισημαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την δυναμική του συνδυασμού του.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καλούδης ανακοίνωσε ότι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας θα είναι ο σημερινός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Πουλιέζος, ενώ υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Κέρκυρα θα είναι ο Γεωπόνος Μάκης Καββαδίας.
Για την Ζάκυνθο ο Γιώργος Καλούδης ανακοίνωσε το όνομα ενός γνωστού στελέχους της τοπικής κοινωνίας, του Τάσου Μπάστα, δημοτικού συμβούλου σήμερα στο Δήμο Ζακυνθίων και γραμματέα της Οργάνωσης Ετεροδημοτών Ζακύνθου του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα ο Γιώργος Καλούδης ανακοίνωσε ότι χρεή εκπροσώπου τύπου του συνδυασμού "Επτανησιακή Αναγέννηση" αναλαμβάνει ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κερκυραίων και γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Λευτέρης Κουλούρης.
Εξάλλου ο Δημήτρης Πουλιέζος σε ανακοίνωσή του μετά την γνωστοποίηση του ονόματός του από τον Γ. Καλούδη σημειώνει μεταξύ άλλων: "Η  διατήρηση της ενότητας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελεί προτεραιότητα της "Επτανησιακής Αναγέννησης" και θα εκφραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από την κοινή συνεργασία  και αγωνιστικότητα όλων των  στελεχών της. Από κοινού θα θέσουμε τους αναπτυξιακούς στόχους των Επτανήσων με δράση , που όχι μόνο δεν θα επικαλύπτει τα νησιά αλλά θα τους δίδει μεγαλύτερη ώθηση μέσα από τη σύμπραξη των δυνάμεών τους.
Θα αγωνιστούμε κατά των πολιτικών του Μνημονίου που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Στηρίζουμε με την Επτανησιακή Αναγέννηση τις θέσεις εργασίας στους Δήμους και διαβεβαιώνουμε ότι κανένας εργαζόμενος στα Επτάνησα δεν θα χάσει τη δουλειά του.
Με την Επτανησιακή Αναγέννηση  θα αντιδράσουμε σε πρακτικές άμβλυνσης της συνοχής, όπως αυτές που επιβάλει τα τελευταία χρόνια η υδροκέφαλη κεντρική διοίκηση της Αθήνας.
Ζητάμε τη στήριξη Προσώπων που έχουν αποδείξει ότι ζουν και εργάζονται στην Κέρκυρα και τα Ιόνια Νησιά αδιάλειπτα και βάζουν το συμφέρον του τόπου και της Περιφέρειάς μας πάνω από κομματικές γραφειοκρατίες και ντιρεκτίβες αλλά και "χειρουργικές" εμφυτεύσεις υποψήφιων "σωτήρων".
Αυτές τις δυνάμεις θέλουμε να οδηγήσουμε σε σύμπραξη.
Αυτές τις δυνάμεις καλούμε να εμπιστευτούν οι πολίτες των νησιών μας. Στη βάση αυτή, αποφάσισα να προσθέσω τις δυνάμεις μου  στην προσπάθεια του Γιώργου Καλούδη  και των υπολοίπων συνεργατών του στο ψηφοδέλτιο της "Επτανησιακής Αναγέννησης", και να υπηρετήσω  το όραμά  του για να ξαναλάμψουν τα Επτάνησα, διαθέτοντας  τον τεχνοκρατισμό, την εμπειρία και την αποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζει την 20ετή θητεία μου στην Αυτοδιοίκηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: