Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Εκλεβαν με σύστημα τρεις αλλοδαποί






Συνελήφθησαν στις δέκα και μισή το πρωί προχθές στην περιοχή Αλυκές της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 33, 25 και 30 ετών, αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για "Διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση" και παράβαση του Ν. "περί Αλλοδαπών".
Ειδικότερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες εντόπισαν τους ανωτέρω συλληφθέντες, εντός ερειπωμένης και εγκαταλελειμμένης οικίας, που βρίσκεται στις Αλυκές Κέρκυρας. Στην κατοχή των ανωτέρω κατηγορούμενων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- Μεγάλη ποσότητα ενδυμάτων και υποδημάτων επώνυμων καταστημάτων, μέρος εκ των οποίων έφεραν ετικέτες με την τιμή, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.
- Μία (1) αυτοσχέδια χάρτινη σακούλα, επώνυμου καταστήματος, ειδικά διαμορφωμένη με αυτοσχέδια αλουμινένια επένδυση στο εσωτερικό της, η οποία χρησιμοποιείται από δράστες κλοπών, προκειμένου μην ενεργοποιηθεί το αντικλεπτικό σύστημα κατά την έξοδό τους από καταστήματα.
Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι, οι δράστες κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μηνός, επισκέφθηκαν αρκετές φορές, ακόμα και την ίδια ημέρα, επώνυμα καταστήματα στην πόλη της Κέρκυρας και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί αφαίρεσαν είδη ένδυσης και υπόδησης, συνολικής αξίας δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (2.500 ευρώ).
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: