Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Πρωτιά για Χαραλάμπους - Σπύρου





Ανατροπές αλλά και ομοιότητες με την προηγούμενη δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research όσον αφορά την τάση του εκλογικού σώματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου κατέγραψε η μεγάλη δημοσκόπηση που παρουσίασε χθες το βράδυ το κερκυραϊκό κανάλι.
Η δημοσκόπηση έγινε σε δείγμα 1200 και πλέον ατόμων σε επίπεδο Περιφέρειας και 600 στο νησί της Κέρκυρας, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και αναλογικά στοιχεία όσον αφορά τις ηλικιακές ομάδες.
Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν χθες για το Δήμο της Κέρκυρας, ο Μπάμπης Χαραλάμπους διατηρεί την πρώτη θέση και μάλιστα ενισχυμένος σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση, ενώ σταθερά πίσω του επίσης ενισχυμένος είναι ο Γιάννης Τρεπεκλής. Αξιοσημείωτο είναι ότι την τρίτη θέση με διαφορά όμως από τον Γιάννη Τρεπεκλή έχει ο Χρύσανθος Σαρλής ενώ στην τέταρτη βρίσκεται ο Αλέκος Αυλωνίτης και την πέμπτη και έκτη μοιράζονται με πολύ μικρότερα ποσοστά η Μερόπη Υδραίου και ο Στέφανος Σαμοΐλης.
Στην Περιφέρεια ο Σπύρος Σπύρου έχοντας κρατήσει την πρώτη θέση έχει ενισχύσει το προφίλ και την εικόνα του ενώ δεύτερος με μεγάλη όμως διαφορά και ελάχιστη από τον τρίτο βρίσκεται ο Ηλίας Μπεριάτος με τον Γιώργο Καλούδη να τον ακολουθεί με διαφορά δύο μονάδων.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα δίδυμα του πρώτου γύρου τόσο στο Δήμο της Κέρκυρας όσο και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
 Σχεδόν σε όλα τα σενάρια τα οποία αποτυπώνονται στους πίνακες που δημοσιεύουν τα ΚΝ, οι πρώτοι της πρόθεσης ψήφου διατηρούν το προβάδισμα και στον δεύτερο γύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: