Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ: Συνεχίζονται τα προβλήματα στο εθνικό δρόμο

Με αφορμή τα συνεχιζόμενα προβλήματα στο δρόμο επί της Εθν. Οδού Γύρου Αχιλλείου, στη θέση "Μοντανιόλα" ο Δήμαρχος Αχιλλείων Ερωτόκριτος Καρύδης δήλωσε:
"Παρά τις προσπάθειες και τις επανειλημμένες οχλήσεις του Δήμου Αχιλλείων στις αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζονται τα προβλήματα στο δρόμο επί της Εθν. Οδού Γύρου Αχιλλείου, στη θέση "Μοντανιόλα", μετά το Ανάκτορο του Αχιλλείου, δυσκολεύοντας  την κυκλοφορία από και προς τις Μπενίτσες, όχι μόνο για τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και για τους τουρίστες, καθώς γίνονται μέχρι και το μήνα Νοέμβριο κρουαζιέρες στο νησί και επομένως είναι πολλοί οι επισκέπτες  του Μουσείου του Αχιλλείου.
Η καθίζηση του οδοστρώματος στη θέση "Ριζικάρη" του Τ.Δ. Γαστουρίου στο ύψος του Ξενοδοχείου MONTAGNOLA, σημειώθηκε τον περασμένο χειμώνα λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων, κόβοντας ουσιαστικά το δρόμο και εμποδίζοντας την κίνηση προς τις Μπενίτσες.
Οι κατολισθήσεις, ωστόσο,  αποτελούν χρόνιο πρόβλημα και η αποκατάσταση που έγινε δεν αποτέλεσε τελικά και τη λύση του προβλήματος, αφού κάτοικοι και επισκέπτες συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που άρχισαν και πάλι οι έντονες βροχοπτώσεις. Επισημαίνουμε, επομένως, τη δυσκολία και την επικινδυνότητα του δρόμου, η κακή κατάσταση του οποίου αναμένεται να επιδεινωθεί το χειμώνα και ζητάμε την άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών."

Δεν υπάρχουν σχόλια: