Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Θανατηφόρο τροχαίο για 74χρονο στον Πέλεκα

Ενας θάνατος και ένας σοβαρός τραυματισμός σε δύο τροχαία ατυχήματα, συλλήψεις στον αερολιμένα Κέρκυρας για κατοχή παραποιημένων ταξιδιωτικών εγγράφων καθώς και συλλήψεις για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, περιείχει το αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας.
Αναλυτικά:

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ 74ΧΡΟΝΟΥ
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 74χρονος οδηγός ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου, το βράδυ της Δευτέρας στην επαρχιακή οδό Κέρκυρας -Πέλεκα, όταν έχασε τον έλεγχο, με συνέπεια την ανατροπή του οχήματος και την πρόσκρουση του σε στύλο φωτισμού. Ο 74χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα. Ενεργείται προανάκριση από το  Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.
    
ΕΚΤΡΟΠΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ 
Τις μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας στην περιοχή  Ρόδα -Κέρκυρας συνέβη άλλο ένα τροχαίο ατύχημα, όταν ο 31χρονος οδηγός ΙΧ επιβατηγού έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με συνέπεια την ανατροπή του οχήματος προς τα δεξιά.
Ως αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 31χρονου οδηγού  του οχήματος.
Ο τραυματίας απεγκλωβίστηκε από άνδρες του πυροσβεστικού Κλιμακίου Αχαράβης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β στο Γ.Ν.Ν Κέρκυρας.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.
  
ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 18-10-2010, στον Διεθνή Αερολιμένα Κέρκυρας ''Ιωάννης Καποδίστριας'' από Αστυνομικούς του Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος, ηλικίας 22  ετών, για κατοχή παραποιημένων ταξιδιωτικών εγγράφων.  
Ειδικότερα, ο συλληφθείς  αλλοδαπός εμφανίστηκε στον χώρο ελέγχου διαβατηρίων, στο σημείο αναχωρήσεων εσωτερικού , επιδεικνύοντας έγγραφα τα οποία διαπιστώθηκαν από τους αστυνομικούς ότι ήταν πλαστά.  
Προανάκριση ενεργείται από Α.Τ. Αερολιμένα.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 18-10-2010,από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων Κέρκυρας, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι, ηλικίας 28 και 45 ετών, για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.  
Ειδικότερα, οι  αλλοδαποί σε γενόμενο έλεγχο από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων επέδειξαν έγγραφα τα οποία διαπιστώθηκαν  ότι ήταν πλαστά.  
Οι αλλοδαποί  συνελήφθησαν και με την σε βάρος τους σχηματισθείσα  δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα  Πλημ/κων Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: