Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Πτώση μυστήριο 15χρονης από τα τείχη του φρουρίου

Σε κρίσιμη  κατάσταση στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται από το πρωί της περασμένης Κυριακής μια 15χρονη μαθήτρια η οποία βρέθηκε στα βράχια κάτω από το παλιό φρούριο και συγκεκριμένα από την πλευρά της Εκκλησίας του Αγ. Γεωργίου.
Την άτυχη κοπέλα βρήκε ένας ψαράς που κινήθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή ο οποίος αμέσως ειδοποίησε το λιμενικό σώμα το οποίο κινητοποιήθηκε άμεσα και σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ μετέφερε την κοπέλα στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Κέρκυρας.
Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες των Κερκυραϊκών Νέων, είναι εξαιρετικά σοβαρό και οι λιμενικές αρχές που διερευνούν την υπόθεση κινούνται προς κάθε κατεύθυνση ώστε να διερευνήσουν όλες τις πιθανές αιτίες που την οδήγησαν στην πτώση από τα τείχη του παλαιού φρουρίου.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι γονείς της άτυχης κοπέλας έχουν ζητήσει να υπάρξει εισαγγελική εντολή για την διερεύνηση των κλήσεων στο τηλέφωνό της ενώ εκφράζουν την βεβαιότητα ότι το παιδί τους έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, οι λιμενικές αρχές αποφεύγουν την οποιαδήποτε απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα για τα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα στα βράχια κάτω από το παλαιό φρούριο με σοβαρά κατάγματα σε όλο της το σώμα σε βαθμό μάλιστα που οι γιατροί του Νομαρχιακού Νοσοκομείου της Κέρκυρας κάνουν λόγο για θαύμα αφού κατάφερε να επιζήσει μετά από τέτοια πτώση.
Οι έρευνες των λιμενικών και γενικότερα των διωκτικών αρχών κινούνται προς τον φιλικό και κοινωνικό κύκλο της κοπέλας ψάχνοντας ιδιαίτερα τα δύο τελευταία 24ωρα πριν από τον χρόνο ανεύρεσής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: