Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Γ ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ: Βασική αναγκαιότητα η μεταστέγαση των υπηρεσιών της πυροσβεστικής σ΄ ένα νέο λειτουργικό και σύγχρονο κτίριο

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική υπηρεσία πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής.
Τον κ. Τρεπεκλή ενημέρωσε για το σύνολο των δράσεων αλλά και των προβλημάτων ο Περιφερειακός Διοικητής Ιονίων Νήσων κ. Αναστασίου.
Στη συνέχεια υπήρξε συνάντηση με τους εργαζόμενους κατά την οποία τέθηκαν σειρά ζητημάτων όπως η αναγκαιότητα μεταφοράς των υπηρεσιών σε άλλο κτίριο η δημιουργία αντιπυρικών ζωνών η επαρκής αγροτική οδοποιία η εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδίου για την προστασία της παλιάς πόλης η ενίσχυση της υπηρεσίας με προσωπικό.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος ευχαρίστησε καταρχήν το Πυροσβεστικό Σώμα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στην ελληνική κοινωνία ενώ συνεχάρη τους παρευρισκόμενους για τον αποτελεσματικό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκαν τη φετινή χρονιά το μεγάλο αριθμό πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην Κέρκυρα.
Ο Γιάννης Τρεπεκλής αναγνώρισε το μεγάλο πρόβλημα των εγκαταστάσεων και δεσμεύθηκε να συνεχίσει τη διαδικασία που είχε ξεκινήσει ως Δήμαρχος Κερκυραίων για την εύρεση οικοπέδου κατάλληλου να αναγερθεί το νέο κτίριο των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού.
Παράλληλα ανέφερε ότι μέσα από συνεργασία του Δήμου και της Πυροσβεστικής θα ιεραρχηθούν τα προβλήματα και θα δρομολογηθούν λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η προστασία των πολιτών και των περιουσιών τους στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: