Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Επιτυχημένη η “Γιορτή του Κρίκετ”

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου η "Γιορτή του Κρίκετ" που διοργάνωσε  η Ελληνική Ομοσπονδία Κρίκετ προς τιμήν της ΑυστραλοΕλληνικής αποστολής, στον χώρο των περιστυλίων στα παλαιά Ανάκτορα Κέρκυρας.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου   Μητροπολίτη Κερκύρας- Παξών κ Διαποντίων Νήσων, η Βουλευτής Κ. Αγγελική Γκερέκου, ο Κ. Σπύρος Σπύρου, ο Δήμαρχος κ. Σωτήριος Μικάλεφ, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων  κ. Λίνα Ρούσσου, ο Αντινομάρχης κος Χρήστος Σκούρτης η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Τόμπρου, η Γενική Γραμματέας του Δ.Κ κΜ άχη Δαγκλή, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α΄θμιας & Β θμιας εκπαίδευσης  κ. Τηλέμαχος Γαβαλάς, το μέλος του ΣΕΤΕ κ. Γεώργιος Δούκας, πρόεδροι, παράγοντες, μέλη αθλητικών σωματείων, αθλητές και πολλοί άλλοι παρευρισκόμενοι.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε την παρουσίαση Κερκυραϊκών χορών από το Λύκειο Ελληνίδων και τραγουδιών από σύγχρονους Έλληνες συνθέτες από την χορωδίας Ευροπούλων "Ο  Καποδίστριας".
Ο πρόεδρος του  Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Νικήτας Ιωσήφ στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην σημασία επιστροφής των Ελλήνων Ομογενών στην πατρίδα, στην ενδυνάμωση των αθλητικών σχέσεων  καθώς και στους μελλοντικούς στόχους της Ομοσπονδίας.
Σε ένα πολύ συγκινητικό κλίμα ακολούθησε απονομή αναμνηστικών και σύντομος χαιρετισμός  από τους επίσημους καλεσμένους. Εκτός από τα μέλη του ΔΣ της Αυστραλοελληνικής Ομοσπονδίας τιμητική απονομή έγινε στον παγκοσμίως ίσως  καλύτερο Έλληνα Αθλητή Απόστολο Μαραζιώτη. Την απονομή έκανε ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Κ. Στυλιανός Γούστης.
Ακολούθησε δεξίωση  προς τιμήν των προσκεκλημένων.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής - Αυστραλο-Ελληνικής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κρίκετ, υπογράφει  την Παρασκευή 17/9, στο χώρο του παλαιού Φρουρίου, στην πύλη του Αγ. Γεωργίου, σχετικό μνημόνιο "MEMORANDUM OF UNDERSTANDING" .
Το μνημόνιο συνεργασίας υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κρίκετ κ. Ιωσήφ Νικήτα, τον Πρόεδρο της Αυστραλο-Ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Νίκο Χατζόγλου και τον Διευθυντή Ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Richard Holdsworth.
Στην τελετή υπογραφής του μνημονίου παρέστησαν  ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛ.Ο.Κ κ. Στυλιανός Γούστης, το μέλος κ. Αλτάνη Αθηνά και τα μέλη της Αυστραλοελληνικής αποστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: