Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΣ Κέρκυρας: Έκδοση δελτίων πιστοποίησης προπονητών και τεχνικής περιοχής

Σε ανακοίνωσή της η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας ενημερώνει τα σωματεία της δύναμής της ότι "μέχρι να διευθετηθεί η εκκρεμότητα που αφορά στην έκδοση δελτίων πιστοποίησης των διπλωματούχων προπονητών δεν θα εφαρμοστεί η σχετική διάταξη των προκηρύξεων της ΕΠΣΚ για τα σωματεία Α1 κατηγορίας, η οποία θα ισχύσει απαρέγκλιτα με την έναρξη των πρωταθλημάτων (02.10.2010).
Όσο αφορά τους αγώνες κυπέλλου θα μπορούν να εισέρχονται στους αγωνιστικούς  χώρους οι προπονητές που έχουν ταυτότητα 3ετούς διάρκειας.
Προϋποθέσεις έκδοσης του δελτίου πιστοποίησης υπευθύνου τεχνικών οδηγιών.
1) Αίτηση του σωματείου.
2) Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο, αποδέχεται ανεπιφύλαχτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο.
3) Ποινικό Μητρώο γενικής χρήσης.
4) Δύο φωτογραφίες.
5) Καταβολή παράβολου των 50 Ευρώ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1. Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή ή υπευθύνου τεχνικών οδηγιών θα εκδίδεται νέο δελτίο πιστοποίησης στο όνομα του νεοπροσληφθέντος.
2. Όσοι χρησιμοποίησαν κατά την περσινή περίοδο δελτίο πιστοποίησης υπευθύνου τεχνικών οδηγιών δεν μπορούν φέτος να κάνουν χρήση της ίδιας ιδιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: