Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

“Αναγκαστική” παραίτηση Αλεξανδρίδου

Ολοένα και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κυρία Βάσω Αλεξανδρίδου να παραιτείται μετά από απαίτηση του Υπουργού Εσωτερικών.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος όσο και ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Ραγκούσης, την Κυριακή επικοινώνησαν με την γ.γ. της Περιφέρειας Β. Αλεξανδρίδου και ζήτησαν να αρχίσει διαχειριστικός έλεγχος σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας για δαπάνες μη συμβατές με τους κανόνες της υπηρεσίας, που προκάλεσαν παραιτήσεις στελεχών υπηρεσιών της ΠΙΝ. 
Θα πρέπει να σημειώσουμε ωστόσο ότι μέχρι το απόγευμα δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο παρά τις συνεχείς προσπάθειες των ΚΝ. Μάλιστα σε ανάρτηση που έκανε αργά χθες το απόγευμα η γνωστή ιστοσελίδα troktiko σημειώνεται:
"Την περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου κατηγορούν κάποια στελέχη της κυβέρνησης καταγγέλλοντας την ότι πήρε τα έπιπλα του σπιτιού της στην Κέρκυρα με τιμολόγια που έφερε από την περιφέρεια! Επίσης τα προσωπικά της έξοδα και τα ταξίδια για την προβολή των νησιών έχουν φθάσει στα αυτιά των ανθρώπων του υπουργείου εσωτερικών και ... ήδη έχουν αναλάβει να την καλέσουν να δώσει εξηγήσεις. Δεν αποκλείεται αν τελικά ισχύουν τα όσα λέγονται τότε να απομακρυνθεί από την θέση της. Να θυμίσουμε ότι η Αλεξανδρίδου διορίστηκε επί ΠΑΣΟΚ με βάση το βιογραφικό της".

Δεν υπάρχουν σχόλια: