Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα την περασμένη Παρασκευή

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 37χρονος κερκυραίος την περασμένη Παρασκευή στις 3.30 το μεσημέρι στο 4ο χιλ. της Επαρχιακής οδού Καρουσάδων - Σιδαρίου Κέρκυρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης Κέρκυρας, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος αλλοδαπός, κινούμενος από Καρουσάδες προς Σιδάρι, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με την δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία κινούνταν κανονικά στην πορεία της, του άτυχου 37χρονου με συνεπιβάτισσα μια 33χρονη κερκυραία.
Ο οδηγός της μοτοσικλέτας βρήκε τραγικό θάνατο ενώ η συνεπιβάτισσά του τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.
Ο 37χρονος και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Από την προανάκριση των αστυνομικών προέκυψε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στερούνταν άδεια ικανότητας οδηγήσεως και οι αναβάτες της μοτοσικλέτας δεν φορούσαν κράνος. Παραγγέλθηκε λήψη αίματος του οδηγού του αυτοκινήτου.
Ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου συνελήφθη και αφέθη ελεύθερος με εντολή του Εισαγγελέα Υπηρεσίας. Η προανάκριση συνεχίζεται από τους άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: