Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Σήμερα απεργούν οι ταξιτζήδες της Κέρκυρας

Ο σύνδεσμος Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Κέρκυρας "Ο Ταξιάρχης" θα συμμετάσχει στην 48ωρη Πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η Ομοσπονδία από τις 05.00 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 05.00 το πρωί της Πέμπτης 4/3/2010 αντιδρώντας στην υποχρεωτική ένταξη στο λογιστικό προσδιορισμό αφού λόγω ιδιαιτερότητας του κλάδου είναι ανεφάρμοστος.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο κλάδος κινητοποιείται διότι "επιθυμεί να παραμείνει στο ισχύον καθεστώς φορολόγησής μας με δυνατότητα επιλογής του τεκμαρτού ή λογιστικού τρόπου. Δεν αρνούμαστε να πληρώσουμε φόρους, αφού έχουμε προτείνει να ορισθεί ο φόρος εισοδήματός μας ή και ο ΦΠΑ, ανάλογα με την φοροδοτική ικανότητα του καθενός, όπως προκύπτει μέσα από τα ΖΗΤΑ 6ετίας που έχουμε δώσει στην πολιτεία. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεισφέρουμε φορολογικά όπως όλοι οι Ελληνες πολίτες στην δύσκολη αυτή συγκυρία της Ελληνικής οικονομίας".
Σημειώνεται ότι την ημέρα της απεργίας το τηλεφωνικό κέντρο του Αστικού Μεταφορικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας θα λειτουργεί και θα εξυπηρετήσει μόνο έκτακτα περιστατικά κυρίως για λόγους υγείας με Ταξί ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: