Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στις προγραμματικές

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις του οι εργαζόμενοι των προγραμματικών αναθέσεων του δήμου Κερκυραίων αφού δηλώνουν ικανοποιημένοι απο τις μέχρι τώρα επαφές με τον δήμαρχο κερκυραίων Σωτήρη Μικάλεφ και τον πρόεδρο της αναπτυξιακής Γιάννη Κούρκουλο.
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Μοναστηρίωτης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ενδιαφέρον όπως υποστήριξε από πλευράς του κ. Μικάλεφ για να μην χάσει κάνεις εργαζόμενος την δουλειά του.
Ο κ. Μικάλεφ μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την απορία του για τις κινητοποιήσεις την στιγμή όπως είπε που δρομολογούνται λύσεις για να μην χάσει κανείς την δουλειά του ωστόσο απέδωσε την επίσχεση εργασίας στην αγωνία που έχουν.
Όπως είπε «Έχω την εντύπωση ότι έχει παρανοηθεί η προσπάθεια η οποία κάνουμε η πλειοψηφία και εγώ προσωπικά για το θέμα των εργαζομένων. Στην στιγμή που γίνεται μεγάλη προσπάθεια γι να μην χάσουν την δουλειά τους δεν κατανοώ την ενεργεία η οποία έγινε , από άγχος, την στιγμή που συνεργαζόμαστε με τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των εργαζομένων. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο συνεννόησης γιατί έχουν κατανόηση ότι ο σύμμαχος τους είναι ο δήμος κερκυραίων, η δημοτική αρχή, όλοι, διότι έχουμε εκφράσει τις θέσεις μας και δεν διαμορφώσαμε συγκρούσεις με τους εργαζόμενους. Έχουμε βάλει σε σωστό χρόνο την απορρόφηση του προσωπικού και βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο δράσης που θα προωθήσουμε έτσι ώστε μέχρι την επόμενη εβδομάδα να ταχτοποιηθεί το προσωπικό χωρίς καμία συνέπεια για τους εργαζόμενους».
ΡΕΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: