Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ

Η Ιερά Μητρόπολις σε συνεργασία με την Σχολική Σύμβουλο κ. Αναστασία Λίβερη - Καντερέ, διοργανώνει το Σάββατο 9 Μαΐου και ώρα 6.00-8.00 μ.μ. ειδική εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Βασίλειο Θερμό, Δρ. Θεολογίας - Παιδοψυχίατρο και θέμα: "ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;".
Στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ακαδημίας 2) θα απευθύνει επίσημο χαιρετισμό και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος, ενώ θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη και επωφελής σε όσους ενδιαφέρονται για τα παιδιά και τους νέους.

ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ 18-35
Επαναλειτουργούν σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2009 στις 9 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Ακαδημίας 2), οι συναντήσεις των φοιτητών και νέων 18-35 ετών για το εαρινό εξάμηνο.
Στις φετινές συνάξεις κεντρικό θέμα είναι "Οι σύγχρονοι Άγιοι μιλούν με τους Νέους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
Την Κυριακή 10 Μαΐου 2009, Κυριακή του Παραλύτου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος θα μεταβή στους Παξούς, όπου θα λειτουργήσει και θα προεξάρχει της ετήσιας λιτανείας.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
Για μια ακόμη φορά η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων θα βρεθεί κοντά στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων και γενικότερα τους μαθητές που διαγωνίζονται αυτό το διάστημα στα σχολεία τους, με την τέλεση Παρακλήσεως στο Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος την Πέμπτη 14 Μαΐου και ώρα 6.30 το απόγευμα.
Την Παράκληση θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος, ο οποίος θα αναπέμψει ειδική δέηση για τα παιδιά, θα τους δώσει ευλογίες και θα παραθέσει μικρή δεξίωση για τα ίδια και τους γονείς τους, αποδεικνύοντας την συμπαράσταση της τοπικής Εκκλησίας στον αγωνία και τον κόπο των νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: