Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Συγχαρητήρια στο Σωματείο Βολίδα Αχιλλείων και στον Τάσο Κάκο

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας με ανακοίνωσή της "συγχαίρει το σωματείο Βολίδα Αχιλλείων για την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.
Η πρόκριση της ομάδας μας, που συνδυάζεται με μια εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, αποτελεί μια διάκριση ιδιαίτερα τιμητική για το Κερκυραϊκό Ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του σωματείου μας να συμμετάσχει στον τελικό της διοργάνωσης, μια αναμφισβήτητη επιτυχία για το νησί μας.
Θερμά συγχαρητήρια σ' όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές)".

ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΑΚΟ
Επίσης το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας "συγχαίρει το διαιτητή Τάσο Κάκο για την εξαιρετική παρουσία του στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έγινε στις 2 του Μάη στο Ο.Α.Κ.Α μεταξύ των ομάδων Ο.Σ.Φ.Π-Α.Ε.Κ.
Η διαιτησία του Τάσου Κάκου συνέβαλε καθοριστικά στην ομαλή διεξαγωγή του πιο αμφίρροπου και ενδιαφέροντος τελικού κυπέλλου στην ιστορία του θεσμού.
Η γενικότερη παρουσία του κ. Κάκου στους αγώνες της Super League κοσμεί το κερκυραϊκό ,αλλά και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Θερμά συγχαρητήρια στο μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας που κατάφερε να καταξιωθεί στο ποδόσφαιρο μας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των μελών της ποδοσφαιρικής κοινότητάς μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: