Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Συγχαρητήρια Βόσδου για την εμφάνιση του Ωδείου Κέρκυρας


Τον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ κ. Σωτήρη Βόσδου επισκέφθηκαν προχθές ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ωδείου Κέρκυρας κ. Γιώργος Χυτήρης και ο μαέστρος της ορχήστρας κ. Κίμωνας Χυτήρης.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα της ΠΙΝ για την συναυλία που έδωσε το ίδρυμα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων στη Βενετία αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από Ιταλούς, Έλληνες της διασποράς αλλά και επισκέπτες που την παρακολούθησαν και τον ευχαρίστησε καθώς την εκδήλωση χρηματοδότησε και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Ο κ. Βόσδου συνεχάρη τον πρόεδρο αλλά και τον μαέστρο για την άριστη παρουσία της ορχήστρας στο εξωτερικό υπογραμμίζοντας ότι το Ωδείο της Κέρκυρας από την ίδρυσή του το 1893 έως και σήμερα προσφέρει αδιάκοπα μουσική παιδεία στη νεολαία της Κέρκυρας και έχει τύχει πολλών και σημαντικών διακρίσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ευχήθηκε όλες οι δραστηριότητες να στέφονται με επιτυχία και διακρίσεις. Επίσης, τόνισε το ενδιαφέρον της Περιφέρειας για την ενίσχυση του πλούσιου πολιτιστικού πλούτου των Επτανήσων , που αποτελεί και διακριτικό γνώρισμα των Ιόνιων Νησιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: