Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ερωτήματα Μπούκα με πολλούς αποδέκτες

Σειρά ερωτημάτων προς την τοπική πολιτική ηγεσία της ΝΔ αλλά και τους παράγοντες του κυβερνητικού κόμματος, απηύθυνε με ανακοίνωσή του ο Γραμματέας της Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Μπούκας.
Σημειώνει:
“Η παρουσία του στην Κέρκυρα και ο λόγος του δεν αντέχει καμίας σοβαρής κριτικής
Σε τι να κάνουμε κριτική;
Μίλησε για τα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίζονται στον τόπο του, την Θεσπρωτία (οδικός άξονας Ηγουμενίτσα-Σαγιάδα-Αλβανία).
Ισχυρίστηκε ο κ. Μπέζας ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι ο στυλοβάτης της αποκέντρωσης.
Ο ίδιος όμως, ως υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, έβαλε χέρι στα έσοδα των Δήμων (αφαίρεση του τέλους παρεπιδημούντων) και στα έσοδα των Νομαρχιών (αρπαγή των τελών ταξινόμησης) ακρωτηριάζοντας συνολικά την δράση της Αυτοδιοίκησης.
Η κυβέρνηση αφαιρεί παράνομα χρήματα από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας για να τα ρίξει στην αγορά.
Χρήματα από καθαρές αποταμιεύσεις των εργαζόμενων, χωρίς καμία ενίσχυση ή συμμετοχή του κράτους, αλλά υπό κρατική διοίκηση!
Ποιος να πιστέψει την ειλικρίνεια του δημόσιου λόγου του κ. υφυπουργού όταν υποστηρίζει ότι τα αποθέματα των Ασφαλιστικών Ταμείων βρέθηκαν μείον αλλά παραλείπει να αναφερθεί στη λεηλασία των Ταμείων από τα δομημένα ομόλογα.
Όταν είναι ο ίδιος και το δηλώνει, ευχαριστημένος από την πορεία της Ελληνικής οικονομίας, θεωρούμε ότι την απάντηση πρέπει να την δώσει ο Λαός.
Προσπάθησε να κάνει ένεση αισιοδοξίας στα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. αλλά ούτε αυτούς έπεισε. Στην σκιά ήρθε, στη σιωπή έφυγε”.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: