Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Στους Σιναράδες της Κέρκυρας: Παρολίγον δράμα με τρεις ένοπλους ληστές


Αντιμέτωπος με ένοπλους ληστές βρέθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής ο ένοικος μιας διώροφης κατοικίας στους Σιναράδες της Κέρκυρας.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο άνδρας βρίσκονταν στο σπίτι του μαζί με την ανήλικη κόρη του, παρακολουθώντας τηλεόραση και ξαφνικά τρία άτομα εισέβαλαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα.
Ο ένας από τους τρεις κρατούσε ένα τσεκούρι και βλέποντάς τους το ανήλικο κορίτσι άρχισε να φωνάζει τρομοκρατημένο. Το ίδιο έκανε και ο πατέρας της και τότε, όπως κατήγγειλε το παρ' ολίγον θύμα της ληστείας, ο ένας από τους δράστες, αυτός που κρατούσε το τσεκούρι το εκσφενδόνισε προς το μέρος του χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει.
Οι φωνές των δύο ατόμων προκάλεσαν την άμεση αντίδραση των συγχωριανών τους και βλέποντάς το οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ειδοποιήθηκε η αστυνομική δύναμη της Κέρκυρας η οποία με τα αρμόδια τμήματά της από το βράδυ της Κυριακής έχει κάνει εκτεταμένες έρευνες σε αρκετά σημεία που πιθανόν να έχουν κρυφτεί οι τρεις δράστες.
Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με τους οποίους επικοινώνησαν τα ΚΝ αρκέστηκαν μόνο να σημειώσουν ότι η υπόθεση αυτή είναι πολύ σοβαρή και ότι εξαντλούνται όλες οι δυνατότητες των αρμοδίων υπηρεσιών για τον εντοπισμό των τριών ατόμων τους οποίους οι αστυνομικοί θεωρούν αλλοδαπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: