Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Εντόπισαν τον ληστή


Ένας 29χρονος βούλγαρος είναι ο ένας από τους δύο δράστες της θρασύτατης ληστείας που έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής σε αποθήκη σιγαρέτων στο προάστιο της πόλης της Κέρκυρας, Ποταμός.
Αυτό ανακοίνωσε χθες η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας καθώς το τριήμερο που πέρασε αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας αναζητούσαν σε 24ωρη βάση στοιχεία για τους δύο ληστές οι οποίοι με την απειλή πιστολιού απέσπασαν από τους υπαλλήλους της επιχείρησης 33.000 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους δύο δράστες ο ένας είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του ενώ ο άλλος χωρίς καμιά κάλυψη και με θρασύ ύφος είχε απαιτήσει την παράδοση των χρημάτων.
Οι δράστες της ληστείας έφυγαν από την αποθήκη των τσιγάρων επιβαίνοντας σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού την οποία όμως εγκατέλειψαν στην περιοχή της Αλεπούς και από εκεί διέφυγαν χρησιμοποιώντας προφανώς άλλο όχημα στο οποίο ίσως τους περίμενε συνεργός τους.
Τόσο ο 29χρονος βούλγαρος όσο και ο συνεργός του αναζητούνται από τις διωκτικές αρχές οι οποίες ωστόσο εκφράζουν την αισιοδοξία του ότι πολύ σύντομα θα τους συλλάβουν από τη στιγμή που ο ένας από τους δύο δράστες αναγνωρίστηκε και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: