Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας: Καταγγελίες για το ΙΚΑ

“Κατόπιν προφορικών καταγγελιών από συναδέλφους ιατρούς που είναι συμβεβλημένοι με το Κατάστημα ΙΚΑ Κέρκυρας για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών, τα ονόματα των οποίων είναι στη διάθεσή μας, πληροφορηθήκαμε ότι στον αντίστοιχο διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ από σήμερα 11-7-11 δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματά τους ως συμβεβλημένων ιατρών του ΙΚΑ Κέρκυρας”. Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας η οποία συνεχίζει:
“Το γεγονός αυτό δημιουργεί πολλαπλά ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο η υπηρεσία σας χωρίς τη στοιχειώδη ενημέρωση των ως άνω ιατρών προέβη στην ως άνω διαγραφή.
Θεωρούμε τη διαγραφή αυτή όλως αντισυμβατική και παράνομη”. Ο ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας απευθυνόμενος στον διευθυντή του καταστήματος σημειώνει: “Σας καλούμε όπως μας ενημερώσετε άμεσα εντός εύλογου χρόνου για τα περιστατικά και τις συνθήκες εκείνες οι οποίες οδήγησαν την υπηρεσία σας στην απόφασή της αυτή.
Στην αντίθετη περίπτωση σας γνωρίζουμε ότι θα λάβουμε όλα εκείνα τα ενδεδειγμένα μέτρα που προβλέπει ο νόμος για την προάσπιση και διασφάλιση του κύρους και των δικαιωμάτων των ιατρών μελών μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: