Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ερχονται Κέρκυρα Γουίλιαμ και Κέιτ;

Ανοικτό το ενδεχόμενο το νέο δημοφιλές πριγκιπικό ζεύγος της Μ. Βρετανίας Γουίλιαμ και Κέιτ να περάσει κάποιες μέρες από το μήνα του μέλιτος στην Κέρκυρα, αφήνει  με τηλεγράφημά του το πρακτορείο ειδήσεων reuters.
Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, αν και για λόγους ασφαλείας δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό, ωστόσο ανάμεσα στα πλάνα του πριγκιπικού ζεύγους είναι η Κένυα και οι Σεϋχέλλες, η Καραϊβική που έχουν κάνει διακοπές παλαιότερα, η Αυστραλία και η Κέρκυρα.
Μάλιστα σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου, μετά τις εξελίξεις που αφορούν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, κάθε κίνηση των μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να εξασφαλίζει όλα τα βασικά δεδομένα της ασφαλούς διαμονής.
Ετσι, το νησί του Ιονίου έναντι άλλων προορισμών έχει ένα πλήθος προϋποθέσεων ασφάλειας που σ' αυτούς τους χαλεπούς καιρούς αποτελούν το άλφα και το ωμέγα των τελικών αποφάσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη ραδιοτηλεοπτικά μέσα διεθνούς εμβέλειας έχουν κλείσει συνεργασίες με τοπικούς παράγοντες του χώρου των ΜΜΕ ώστε σε περίπτωση που το πριγκιπικό ζεύγος φτάσει Κέρκυρα για τις διακοπές του, να υπάρχει δυνατότητα της φωτοειδησεογραφικής κάλυψης των κινήσεών τους.

1 σχόλιο:

cat_kats είπε...

Πρέπει να μας ενδιαφέρει; Δεν πιστεύω να μην πληρώσουν και απλά να τους φιλοξενήσουμε...