Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σειρά συσκέψεων για την υποδοχή των Special Olympics στην Κέρκυρα

Στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής Κέρκυρας των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, συμμετείχε χθες ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής.
Στη σύσκεψη όλοι οι εκπρόσωποι των εμπλεκομένων φορέων εξέτασαν στον συντονισμό για σειρά ζητημάτων, όπως:
 Το πρόγραμμα προπονήσεων των αθλητών.
 Ο αριθμός και η προετοιμασία των εθελοντών
 Το πρόγραμμα της αποχαιρετιστήριας εκδήλωσης που θα παραθέσει ο Δήμαρχος την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.
 Τα δώρα, τα μετάλλια και το κόστος αυτών.
 Η κατανομή των αθλητών στα ξενοδοχεία.
 Η λαμπαδηδρομία, η διαδρομή και το πρόγραμμα των λαμπαδηδρόμων.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής ζήτησε από όλους τους συμμετέχοντες να βάλουν τα δυνατά τους για να είναι η φιλοξενία των αθλητών όσο το δυνατόν καλύτερη.
"Όποιον τομέα αναλάβει ο καθένας από εμάς πρέπει να τον διεκπεραιώσει και να είμαστε συνεπείς, γιατί καταλαβαίνετε ότι σε άλλη περίπτωση η ζημιά για την πόλη θα είναι μεγάλη" τόνισε ο Δήμαρχος ζητώντας συντονισμό και συνέπεια από όλους.
Διευκρίνισε δε ότι η παρουσία του ίδιου σε όλες τις συσκέψεις που γίνονται για το θέμα είναι για να δείξει την ιδιαίτερη σοβαρότητά του και την αναγκαιότητα αυτή η διοργάνωση να πετύχει.
Υπενθυμίζεται ότι στην Κέρκυρα για το διάστημα 20 - 24 Ιουνίου 2011 θα φιλοξενηθούν αντιπροσωπείες από τη Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Σερβία και Μαυροβούνιο και συνολικά ο αριθμός των αθλητών και συνοδών τους ανέρχεται στα 741 άτομα, που θα μείνουν σε 12 ξενοδοχεία σε όλο το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: