Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Βαριά ήττα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ 3 - 0

Μεγάλη σε έκταση ήττα γνώρισε ο Α.Ο.Κέρκυρα από τον Εργοτέλη στην Κρήτη, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague Ελλάδα.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα της Κέρκυρας, αφού στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν, όταν σε ατομική ενέργεια του Βερπακόφσκις, η μπάλα έφτασε στον Ολίσε ο οποίος δεν αστόχησε από κοντά.
Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Κέρκυρα ισορρόπησε και προσπάθησε να φτάσει κοντά στο γκολ, κάτι που δεν κατάφερε στο 40' με τον Τσίγκα, όπως επίσης και στο 42' με τον Στολτίδη.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 52' ο Βερπακόφσκις με ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπούντιμιρ στο 73' όταν και εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος της άμυνας, βρέθηκε απέναντι από τον Κωνσταντόπουλο και πέτυχε το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους.

Ο αγώνας:
A' Ημίχρονο:
6' Γκολ για τον Εργοτέλη. Ο Βερπακόφσκις μπήκε από τα δεξιά στην αντίπαλη περιοχή η συρτή του πάσα κόπηκε αρχικά, αλλά ο εισερχόμενος Ολίσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου με δυνατό σουτ.
40' Σέντρα του Γκουστάβο από δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Τσίγκα πέρασε άουτ
42' Ο Στολτίδης πρόλαβε τον Γιαλούση έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Β' Ημίχρονο:
49' O Ολίσε από την μικρή περιοχή θα γυρίσει την μπάλα αλλά η άμυνα της Κέρκυρας πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
52' Γκολ για τον Εργοτέλη. Ο Βερπακόφσκις πήρε την μπάλα από τον Μπούντιμιρ μπήκε στην περιοχή και έκανε το 2-0 με πλασέ.
73' Γκολ για τον Εργοτέλη. Ο Φραγκουλάκης έκανε την βαθειά μπαλιά πίσω από την σέντρα, ο Μπούντιμιρ βγήκε μόνος του απέναντι στον Κωνσταντόπουλο και με ένα  πλασέ, έγραψε το 3-0.
76' Σουτ για την Κέρκυρα με τον Λαμπρόπουλο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης(56' Βίσιο), Ρομάνο, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (77'Μπέτο), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Βερπακόφσκις(77'Καρέλης)

Κέρκυρα: Κωνσταντόπουλος, Ιωάννου, Στολτίδης (77'Χάμπλ), Φλαβίνιο(58'Λαμπρόπουλος), Τσίγκας, Γιάντσης (67'Δεινόπαπας), Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Επστάιν, Μάρκοβιτς, Μακρής
Κίτρινες Κάρτες: Βερπακόφσκις, Καρέλης

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Βοηθοί διαιτητή: Μπαλτάς (Αχαΐας), Δημόπουλος (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Παμπορίδης Βασίλειος (Κιλκίς)

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ
Η επόμενη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου όπου στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚΚ η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά τον Παναθηναϊκό (31) και τον Ολυμπιακό (33).
Σημειώνεται ότι μετά το αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη η Κέρκυρα βρίσκεται στην 10η θέση με 16 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: