Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΑΥΡΙΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠ. ΣΠΥΡΟΥ
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Ιόνιος Πολιτεία", Σπύρος Σπύρου, θα κάνει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση - ομιλία και παρουσίαση του συνδυασμού του, την προσεχή Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΕΡΙΑΤΟΥ
Την Παρασκεύη 5 Νοεμβρίου και ώρα  20.00, στο Δημοτικό Θέατρο θα μιλήσει ο κ. Ηλίας Μπεριάτος, υποψήφιος περιφερειάρχης Ιονίων νήσων του συνδυασμού "Ιόνιο Αρχιπέλαγος".
Καλούνται όλοι οι κερκυραίοι να δηλώσουν με την παρουσία τους τη θέλησή τους για την πρόοδο και την ανάπτυξη των Ιονίων νήσων.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
Συνεχίστηκε η προεκλογική περιοδεία του συνδυασμού "Συμπαράταξη Ευθύνης" στις περιοχές Αργυράδων και Λευκίμμης όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κέρκυρας Αλέκος Αυλωνίτης συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού του, περιόδευσαν σε αρκετά δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα στα οποία συναντήθηκαν με κατοίκους και συνομίλησαν για τα διάφορα προβλήματα τους καθώς και για τον τρόπο επίλυσής τους.
Αφού τονίστηκε ότι οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν πρέπει να οδηγήσουν τους πολίτες μόνο σε ψήφο διαμαρτυρίας, αλλά σε ψήφο δημιουργίας, προοπτικής και οράματος, προσδιορίστηκε ότι η "Συμπαράταξη Ευθύνης" αποτελεί ένα σοβαρό εχέγγυο για τη διέξοδο όλης της Κέρκυρας από το τέλμα της οικονομικής δυσπραγίας και της έλλειψης αναπτυξιακής πολιτικής.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΗΣ Η ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ
Η επικεφαλής του συνδυασμού "Κερκυραίων Δήμος" Μερόπη Υδραίου συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλο το νησί.
Το προηγούμενο διήμερο η υποψήφια Δήμαρχος Κέρκυρας συνοδευόμενη από υποψήφιους του συνδυασμού της περιόδευσε σε χωριά των Δήμων Αχιλλείων και Μελιτειέων ενώ την Δευτέρα επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Φαιάκων.
Χθες η Μερόπη Υδραίου πραγματοποίησε προγραμματισμένες συναντήσεις με τον πρόεδρο και μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας  και με την συντονιστική επιτροπή των μόνιμων κατοίκων του Ιστορικού κέντρου Κέρκυρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: