Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Αντιφατικές δηλώσεις για τις εταιρείες χαμηλού κόστους

Πολύ ντόρος και συζήτηση έχει γίνει τελευταία με την προσπάθεια διαφόρων περιοχών της Ελλάδας μεμονωμένα (ακόμα και με οικονομική υποστήριξη από τους ξενοδόχους)  αλλά και του Υπουργείου Τουρισμού και Πολιτισμού για τηνοικονομική ενίσχυση των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους, ώστε να συμπεριλάβουν στους προορισμούς τους και περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μας.
Η οικονομική αυτή ενίσχυση που ήταν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, έφερε σε περιοχές όπως η Κως αύξηση των αφίξεων, αλλά σίγουρα έφερε μαζί της καιμεγάλη γκρίνια από τους Tour Operators.
Επίσης, ο τρόπος που το υπουργείο τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να κάνει αυτές τις επαφές επίσης, έχει δεχθεί ισχυρή κριτική. Πρόσφατα, με αφορμή την συνάντηση του υφυπουργού κ. Γιώργου Νικητιάδη στο Λονδίνο με εκπροσώπους των αεροπορικών εταιρειών χαμηλού κόστους και με αντίστοιχους των Tour Operators, ο κ. Noel Josephides, από το Sunvil Holidays που εδώ και πολλά χρόνια εξειδικεύεται στην Ελλάδα, κατέθεσε την άποψή του στο Travel Daily News, τονίζοντας ότι το όλο ζήτημα η ελληνική Πολιτεία το έχει λάθος χειριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: