Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Απορρίφθηκε η ένσταση του Χρύσανθου Σαρλή

Απορρίφτηκε τελικά χτες  από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Κέρκυρας η προσφυγή του συνδυασμού "Κέρκυρα Πολιτών" του Χρύσανθου Σαρλή, επί της αιτήσεως ανάκλησης της απόφασης με την οποία τέθηκε εκτός εκλογών ο συνδυασμός του λόγω του εμπρόθεσμου κατάθεσης της υποψηφιότητας.
Μια απόφαση την οποία σίγουρα δεν περίμεναν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι υποψήφιοι του συνδυασμού με βάση την πρόσφατη δικαίωση σε αντίστοιχη υπόθεση του συνδυασμού "ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" του υποψήφιου για το Δήμο Σπαρτιατών Κώστα Φούρκα που αν και αρχικά είχε κηρυχθεί εκπρόθεσμος -για λίγα δευτερόλεπτα- ανακηρύχθηκε τελικά από το πολυμελές Πρωτοδικείο Τριπόλεως στις 29-10-2010 με ψήφους 3-0.
Στην απόφασή του το Πρωτοδικείο Κέρκυρας αν και δέχθηκε τη χρησιμοποίηση ως ένδικου μέσου της περίπτωσης του δήμου Σπάρτης, έκρινε πως δεν προέκυψαν νέα στοιχεία που να δικαιολογούν την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης που δεν ανακήρυξε το συνδυασμό Σαρλή.
Τέλος αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις στο τοπικό ΠΑΣΟΚ  μετά την απόφαση αυτή και κυρίως τις οποίες ευθύνες αποδοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: