Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Πρόσκληση σε Καρχιμάκη και ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση τα πρώτα βήματα

Σύντομα θα δοθεί στην δημοσιότητα η απόφαση με την αποτίμηση της Ν.Ε Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ για τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές μετά την χθεσινή συνεδρίαση.
Σύμφωνα με την αναπληρώτρια γραμματέα της Ν/Ε του ΠΑΣΟΚ Λ. Ρούσσου, στην απόφαση ελήφθησαν υπόψη και οι θέσεις των γραμματέων των δημ. Οργανώσεων του κόμματος, στη διευρυμένη νομαρχιακή του Σαββάτου.
"Στην απόφασή μας περιγράφονται τα αίτια της ήττας σε περιφέρεια, η μη κατάθεση συνδυασμού στο Δήμο, ενώ η Νομαρχιακή αναλαμβάνει τις δικές της ευθύνες", τόνισε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των ΚΝ “στην απόφαση καλείται ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχ. Καρχιμάκης να έρθει στη Κέρκυρα για να συζητηθεί η όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Νομό. Επίσης αν και δε προβλέπεται από το καταστατικό ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση, προτείνεται μια ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση με τη συμμετοχή μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ αλλά και όποιου επιθυμεί (πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας)".
Για την περίπτωση της διαγραφής του κ. Καλούδη η κ. Ρούσσου ανέφερε πως "δεν ήταν θέμα που απασχόλησε τη συνεδρίαση αφού ο κ. Καλούδης ήταν μέλος του Εθν. Συμβουλίου και για τέτοιου επιπέδου θέματα επιλαμβάνεται η επιτροπή καταστατικού και πιστοποίησης του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: