Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Μετά τις εκλογές δίνει ραντεβού ο Χρ. Μπούκας

Απαντήσεις για όσα έχουν ακουστεί μετά την ανακοίνωση της απόφασης του πρωτοδικείου να θέσει εκτός εκλογών τον Χ.Σαρλή  έδωσε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Χρ. Μπούκας.
Όπως αναμενόταν, παρέπεμψε μετά τις εκλογές τον καταμερισμό των όποιων ευθυνών για την υπόθεση Σαρλή, ενώ για το ενδεχόμενο να "καρπωθεί" το ΠΑΣΟΚ πιθανή είσοδο του Αλ. Αυλωνίτη στο Β΄γύρο ανέφερε ότι ότι "πέραν των συνδυασμών Σαρλή-Μπεριάτου, ουδείς άλλος είναι ΠΑΣΟΚ".
Για την Άντζελα Γκερέκου αναφορικά με την  ψήφο κατά συνείδηση σημείωσε ότι
"Ουδέν σχόλιον, μετά τις εκλογές η όποια συζήτηση. Θα'χουμε χρόνο να καταγραφεί η ιστορία και να αποδοθούν και να αναληφθούν οι όποιες ευθύνες.
Για τη στάση ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στο Β΄γύρο εκλογών στο Δήμο:
"Η ανακοίνωση είναι προσεκτικά διατυπωμένη. Η Νομαρχιακή σε αντιδιαστολή με άλλα κόμματα, δεν είναι βοσκός που μαζεύει ερίφια σε μαντρί.Ο κόσμος είναι έξυπνος, έχω εμπιστοσύνη. Δε δίνουμε γραμμές και οδηγίες.
Για ενδεχόμενο εισόδου στο Β΄γύρο του συνδυασμού Αλ. Αυλωνίτη και αν θα την "καρπωθεί" το ΠΑΣΟΚ μέσω επίσημης στήριξης:
"Είναι σενάρια φαντασίας, δε συζητήσαμε τίποτα σχετικό στη Νομαρχιακή. Είπαμε ότι στο Δήμο το ΠΑΣΟΚ εκφράζεται από το συνδυασμό του κ. Σαρλή και στη Περιφέρεια από του κ. Μπεριάτου. Ολα τα άλλα ψηφοδέλτια δεν είναι ΠΑΣΟΚ".
Για ενδεχόμενο προσφυγής του συνδυασμού Σαρλή στο Εκλογοδικείο:
"Είναι νωρίς ακόμη, θα σκεφτούμε το κατά πόσο θα πρέπει να γίνει προσφυγή για την δικαίωση της ισονομίας όπως έγινε και στην περίπτωση της Τρίπολης. Είναι ζήτημα νομικών τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: