Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πινακοθήκη Δήμου Κερκυραίων: "Ένα Σάββατο, ένα Παραμύθι"

Η Πινακοθήκη του Δήμου Κερκυραίων προσκαλεί όλους τους μικρούς της φίλους ηλικίας έξι έως και δέκα ετών που αγαπάνε τις έξυπνες ιστορίες και τα όμορφα παραμύθια να επισκεφθούν και να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πινακοθήκης "ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ" που θα πραγματοποιηθεί στην “Πινακοθήκη του Δήμου Κερκυραίων”, τα πρωινά, κάθε Σάββατο από την 20η Νοεμβρίου έως την 18 Δεκεμβρίου 2010 (11.00-13.00).
Λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων τα παραμύθια και οι έξυπνες ιστορίες της ελληνικής μας παράδοσης ζωντανεύουν και μας προετοιμάζουν να  δραπετεύσουμε, μικρούς και μεγάλους, στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας. Το μαγικό τους περιβάλλον θα γνωρίσουμε μέσα από την ανάγνωση της ηθοποιού κ. Ναταλίας Καποδίστρια που επιμελείται την δράση, ενώ ένα σχετικό με το παραμύθι της ημέρας θεατρικό παιχνίδι θα ακολουθήσει αμέσως μετά για τους μικρούς φίλους.
Η δράση θα συμπληρωθεί με την ζωγραφική αποτύπωση της εμπειρίας αυτής ενώ ένα ευχάριστο διάλειμμα θα συμπεριλαμβάνει φρέσκους χυμούς, χειροποίητο κέικ και σάντουιτς για όλους στο μπουφέ της Πινακοθήκης (εντευκτήριο “Καφενείο Τέχνης”). Η δράση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της μόνιμης έκθεσης επτανησιακής ζωγραφικής, Τμήμα Α, στα Παλαιά Ανάκτορα.
Η συμμετοχή των μικρών φίλων πρέπει να δηλωθεί εγκαίρως έως και δύο ημέρες πριν την κάθε παρουσίαση (τηλ. 2661048690, 9.30 -15.00, εκτός Δευτέρας) και να συμπεριλαμβάνει το ονοματεπώνυμο, την ηλικία και το τηλέφωνο επικοινωνίας με τους γονείς (κόστος συμμετοχής για κάθε συνάντηση 3,00 ευρώ). Όσα παιδάκια συμμετέχουν θα πρέπει να μην ξεχάσουν να έχουν μαζί τους τα μπλοκ ζωγραφικής τους και τα χρώματά τους.
Ημέρες 20, 27 Νοεμβρίου και 4 και 18 Δεκεμβρίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: