Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Συμμετοχή της Grecotel στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το ξενοδοχείο GRECOTEL Daphnila Bay Thalasso συνέχισε την παράδοση συμμετοχής του στον εορτασμό της "Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού" που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2010.
Σε μια ιδιαιτέρα δύσκολη τουριστική σαιζόν όπως η φετινή, λόγω της οικονομικής συγκυρίας, η ανάγκη να τονιστεί η ταυτότητα του τουριστικού μας προϊόντος  η παράδοση και η πολιτιστική μας κληρονομιά, φαντάζει περισσότερο επιτακτική από ποτέ.
Στα πλαίσια του εορτασμού της ημέρας διοργανώθηκαν διάφορες εκδηλώσεις, όπως    μία έκθεση χειροτεχνίας - ζωγραφικής, η οποία φιλοτεχνήθηκε από τα παιδιά που διαμένουν στο ξενοδοχείο, με θέμα "Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού", έκθεση παραδοσιακών Κερκυραϊκών προϊόντων, τα οποία η πελάτες είχαν την  ευκαιρία να δοκιμάσουν στην είσοδο του κεντρικού εστιατορίου.
Στην συνέχεια ο Κερκυραϊκός χορευτικός σύλλογος "Λαοδάμας" παρουσίασε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακούς τοπικούς χορούς και την γιορτινή αυτή βραδιά "έκλεισε" η Κερκυραϊκή Καντάδα - Μαντολινάτα τραγουδώντας παραδοσιακά τραγούδια με την συνοδεία μαντολίνων, κιθάρας και ακορντεόν.
Επίσης εκφωνήθηκε σύντομος λόγος από τα στελέχη του ξενοδοχέιου σε διάφορες γλώσσες, παρουσιάζοντας την συμβολή της εταιρείας GRECOTEL  στην ποιοτική αναβάθμιση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: