Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Με Τρεπεκλή ο Βεντούρας

Στο συνδυασμό του Γιάννη Τρεπεκλή για το Δήμο της Κέρκυρα θα συμμετάσχει ο πρώην πρόεδρος της ΔΥΠΑ Σπύρος Βεντούρας.
Η ανακοίνωση έγινε επίσημα εκ μέρους των δυο αντρών χτες το πρωί.
Ο κ,. Τρεπεκλής στην συνέντευξη ανέφερε ότι  "ο Σπ. Βεντούρας είναι ένα στέλεχος πολύ αξιόλογο στην Τ.Α. που την έχει υπηρετήσει από διάφορες θέσεις εκτελεστικής εξουσίας.
Είναι χρόνια γνωστή η προσπάθειά του για να μπορέσει να δρομολογήσει απαντήσεις στα πολλά προβλήματα που μέχρι και σήμερα απασχολούν την Τ.Α.
Μπροστά στο νέο εγχείρημα του Καλλικράτη, ξεκινάμε σήμερα μια συνεργασία ειλικρίνειας και με προοπτική ενίσχυσης και δυναμικής διεκδίκησης από την Κεντρική Εξουσία να δώσουμε απαντήσεις στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν χρόνια.
Με αυτήν την κίνηση, μπολιάζουμε την εμπειρία με την ανανέωση και βάζουμε στην μηχανή του συνδυασμού "Κέρκυρα να ζεις", έναν πραγματικό εργάτη της Τ.Α.
Εγώ και οι συνεργάτες μου τον καλωσορίζουμε στην παράταξη και θεωρούμε ότι οι δικές του σκέψεις και η δική του και εμπειρία θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο και τις δικές μας προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη διαχείριση των σοβαρών προβλημάτων του τόπου μας.
Τους δραστήριους πολίτες τους έχει ανάγκη η πόλη και γι' αυτό ενώνουμε τις δυνάμεις μας.
Η δυναμική του Σπύρου και η θέση του η οποία ανήκει σε μια άλλη παράταξη, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αφήσουμε τις κομματικές μας ταυτότητες έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο. Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα του νέου Δήμου".
Από την πλευρά του ο κ. Βεντούρας υποστήριξε ότι " Μετά από πολύ ώριμη σκέψη και αφού κάναμε μια εκτεταμένη συζήτηση για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικότερα πλέον ολόκληρος ο νέος Δήμος αλλά και νομός μας κατ' επέκταση, αποφάσισα να συνεργαστώ με τον Γ. Τρεπεκλή. Άλλωστε, οι νέες ανάγκες όπως διαμορφώνονται στο πλαίσιο του Καλλικράτη, απαιτούν μια συνένωση των δυνάμεων προκειμένου να δώσουμε μια πραγματική λύση στα προβλήματα μας.
Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, όμως πιστεύω ότι ήταν μια απόφαση η οποία θα οδηγήσει και τις δύο δυνάμεις, της παράταξης "Κέρκυρα να ζεις" και τις δικές μου ως πρώην επικεφαλής της ΔΥ.ΠΑ. σε ένα θετικό αποτέλεσμα για την ίδια την Κέρκυρα.
Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη τριετία, ο Καλλικράτης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και μπροστά σ' αυτά, πρέπει να βάλουμε στην άκρη τα κόμματα και τους προσωπικούς μικροεγωισμούς και να υπηρετήσουμε αυτήν την νέα προσπάθεια από τη θέση έστω και του απλού στρατιώτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: