Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Στον "αέρα" το ΚΕΚ της Νομαρχίας

Απλήρωτοι παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Νομαρχίας ενώ δεν έχουν εκπληρωθεί και άλλες υποχρεώσεις του ΚΕΚ προς τρίτους όπως η πληρωμή των ενοικίων καθώς και η εκτέλεση λογαριασμών.
Ηδη ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ΚΕΚ απειλεί με έξωση ενώ οι παράγοντες της Νομαρχίας της Κέρκυρας δηλώνουν αδυναμία να διαχειριστούν περαιτέρω τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.
Τα Κερκυραϊκά Νέα μίλησαν χθες με το Νομαρχιακό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΚ Χρήστο Άνθη, ο οποίος "δικαιολόγησε" την οικονομική αδυναμία του ΚΕΚ από το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο δεν έχει υλοποιήσει κανένα πρόγραμμα επιμόρφωσης καθώς και από το ότι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση δεν έχει ουδόλως επιχορηγήσει το ΚΕΚ για τη συνέχιση της λειτουργίας του.
Καθώς μάλιστα κλείνει ο κύκλος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης τα ερωτήματα είναι πολλά για το ποια θα είναι περαιτέρω η εξέλιξη των οικονομικών εκκρεμοτήτων του ΚΕΚ.
Ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος στον οποίον απευθύνθηκαν τα Κερκυραϊκά Νέα, παρέπεμψε στον κ. Χρήστο Ανθη και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΚ, το οποίο όμως και από τη δική του πλευρά δείχνει τη Νομαρχία και δηλώνει αδυναμία περαιτέρω κινήσεων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: