Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Παραιτήθηκε η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Συλλόγου Μανδουκιωτών

Η Πρόεδρος και η Γραμματέας του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου "Αδελφότης Μανδουκιωτών" κ.κ. Νικολέττα Καββαδία και Αννα Γούση, έθεσαν τον αυτό τους υπό παραίτηση ανακοινώνοντας τις υποψηφιότητές τους στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Την παραίτησή τους έθεσαν κατά την τακτική συνεδρίαση του Συλλόγου στις 20 Σεπτεμβρίου όπου ελήφθη ομόφωνη απόφαση ότι βάσει του άρθρου 11 παρ. 5 του Καταστατικού δεν συντρέχει ακόμη λόγος παραίτησης των ανωτέρω και απέρριψε το αίτημά τους, το οποίο θα γίνει δεκτό μόνο σε περίπτωση εκλογής τους, διότι κατά το άρθρο 11 παρ. 5 του καταστατικού "Η ιδιότητα του μέλους του Δ.Σ, δηλαδή του Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γεν. Γραμματέα, Ταμία ή απλού Συμβούλου, είναι ασυμβίβαστη με πρόσωπα και μέλη των οικογενειών τους που κατέχουν θέση Νομαρχιακού και Δημοτικού Συμβούλου ή άλλου πολιτικού αξιώματος".
Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος "αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή της λειτουργίας του Συλλόγου από 15 Οκτωβρίου έως και 19 Νοεμβρίου 2010, αφού δεν επιθυμούμε να θεωρηθεί ότι ο Σύλλογος μας εξυπηρετεί πολιτικές ή κομματικές σκοπιμότητες, πράγματα που ουδέποτε έκανε επί θητείας μας στο παρελθόν ούτε και πρόκειται τώρα να κάνει, αφού τέτοια συμπεριφορά δεν συνάδει με τους σκοπούς του Συλλόγου μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: