Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Ποινές από την ΕΠΣ Κέρκυρας

Το Δ.Σ της  Ε.Π.Σ. Κέρκυρας, αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του ΚΑΠ, του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου, τις εκθέσεις των παρατηρητών αγώνων, τις απολογίες των σωματείων και παραγόντων και τις σχετικές εισηγήσεις των επιτροπών πρωταθλημάτων και κυπέλλου επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε ποδοσφαιριστές:
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ Σ. ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - 1 αγων. χωρίς πρόστιμο
ΣΑΜΟΙΛΗΣ Α. ΑΟ ΑΤΡ.ΑΦΡΑΣ - 1 αγων. χωρίς πρόστιμο
ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ 1 αγων. χωρίς πρόστιμο
ΠΑΡΛΑΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΣ ΜΑΓΙΑ - 1 αγων. Ποσό 10 ευρώ - Καταβολή έως 19/10/10
ΜΑΡΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ - 1 αγων. - Ποσό 10 ευρώ - Καταβολή έως 19/10/10
ΚΟΚΟΔΗΜΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΑΟ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ 2 αγων. - Ποσό 20 ευρώ - Καταβολή έως 19/10/10
ΜΑΚΑΝΤΑΝΗΣ Σ. ΑΟ ΑΣΤ.ΠΕΤΡΙΤΗ - 4 αγων. Ποσό 40 ευρώ - Καταβολή έως 19/10/10
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΟ ΚΕΡ.ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ 5 αγων. Ποσό 40 ευρώ - Καταβολή έως 19/10/10
Παράλληλα αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του Πειθαρχικού κώδικα της Ε.Π.Ο, τον Κ.Α.Π, τα Φ.Α. των αγώνων των πρωταθλημάτων, τις εκθέσεις των αξιωματούχων αγώνων, τις απολογίες των σωματείων και παραγόντων, αλλά και κάθε στοιχείο που υποβλήθηκε κατά την εκδίκαση υποθέσεων και τις σχετικές εισηγήσεις των επιτροπών πρωταθλημάτων και κυπέλλου του Κ.Α.Π, τα Φ.Α. των πρωταθλημάτων, τις εκθέσεις των παρατηρητών αγώνων και την υποβολή απολογιών σωματείων και παραγόντων, μετά από την προβλεπόμενη κλήτευση σε όποιες περιπτώσεις απαιτείται, επέβαλε τις παρακάτω ποινές σε  αξιωματούχους- εκπροσώπους σωματείων και στα αντίστοιχα σωματεία:
 Στο σωματείο ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ  την ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματική ποινή 60,00 ευρώ (καταβολή προστίμου μέχρι 12/10/2010)
 Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΠΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ την ποινή  της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) μέρες (από 22/09/2010 έως και 11/10/2010).
 Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΟ ΚΟΝΤΟΚΑΛΙ ΜΠΟΛΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια (1) αγωνιστική(άρθρο 8 παρ3 του ΚΑΠ).
Σας επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 5ε του άρθρου 26 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων μας και του Κ.Α.Π: Η καταβολή των χρηματικών ποινών του πειθαρχικού κώδικα όταν συμπληρώσουν ή ξεπεράσουν το ποσό των 150 ευρώ πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών από την τελευταία απόφαση διαφορετικά δεν ορίζεται αγώνας του σωματείου και κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας. Σε περίπτωση ορισμού ο έχων έννομο συμφέρον μπορεί να προσβάλλει τον ορισμό και το αποτέλεσμα του αγώνα, σύμφωνα με την παρ. 4 ε του άρθρου 29 του πειθαρχικού κώδικα και της παρ. 4 του άρθρου 37 του Κ.Α.Π. Διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση αυτή εμπίπτουν κάθε είδους χρηματικές ποινές που αφορούν στα σωματεία και όχι μόνο οι επιβαλλόμενες με κάρτες σε ποδοσφαιριστές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: