Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Με τον Μητροπολίτη Ζακύνθου ο Γ. Καλούδης

Περιοδεία στη Ζάκυνθο έκανε το τριήμερο 17-19 Σεπτέμβρη 2010 ο επικεφαλής της "Επτανησιακής Αναγέννησης", υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιώργος Καλούδης.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συζήτηση με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και του μαζικού κινήματος της Ζακύνθου καθώς και με πολίτες της Ζακύνθου.
Ο Γιώργος Καλούδης επισκέφθηκε επίσημα τον Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Χρυσόστομο και συζήτησαν τα προβλήματα της Ζακύνθου.
Ο Γιώργος Καλούδης εξήρε το πολύπλευρο σημαντικότατα κοινωνικό έργο (πολλές φορές αθόρυβο) του Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσόστομου, τη καθαρότητα της σκέψης του και την τεράστια απήχηση του εκκλησιαστικού λόγου του.
Οι συζητήσεις με τα στελέχη της Αυτοδιοίκησης και του μαζικού κινήματος θα συνεχισθούν  σύντομα και με επίσημες επισκέψεις στους φορείς της Ζακύνθου.
Οι Ζακύνθιοι δικαίως νιώθουν εγκαταλελλειμένοι, σημειώνεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: "Η Ζάκυνθος δεν έχει λιμάνι και χάνει κρουαζερόπλοια που πάνε Κατάκωλο. Η Ζάκυνθος δεν έχει μαρίνα. Η Ζάκυνθος δεν έχει ΧΥΤΑ. Η Ζάκυνθος δεν έχει νερό. Η Ζάκυνθος δεν έχει δρόμους. Η Ζάκυνθος δεν κατάφερε να έχει μία γέφυρα στον Άη Χαραλάμπη. Η Ζάκυνθος έχει ένα θέατρο παρατημένο στη μέση. Η Ζάκυνθος αξίζει καλύτερη τύχη και θα την έχει με τη δική μας δυναμική και αποτελεσματική  Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: