Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Διασημότητες στους Παξούς

ΓΡΑΦΕΙ Ο Μ. ΓΑΓΙΩΤΗΣ

Πολλές ήταν οι διασημότητες που και την χρονιά αυτή διάλεξαν τους Παξούς να περάσουν τις διακοπές τους και να απολαύσουν τις υπέροχες θάλασσες των Παξών με τα τιρκουάζ νερά τους.
Υπερπολυτελή σκάφη, ταχύπλοα αεροδυναμικά Ελλήνων και ξένων μεγιστάνων άραξαν στα γραφικά και ήρεμα λιμανάκια των Παξών. Γάιο - Νοζιά - Λογγό - Λάκκα - Κηπιάδι - Κακή - Λαγκάδα - Αντίπαξοι - Αγραπηδιά και Βρήκα.
Η ποικνότης των προσδέσεων παρουσίαζε ένα απείρου κάλους πίνακα ζωγραφικής με θέμα θαλασσινό.
Έτσι λοιπόν, όπως με πληροφόρησε ο δικός μου, την χρονιά αυτή, όπως κάθε χρόνο ήρθε με την υπέροχη θαλαμηγό της η κα. Γιάννα Αγγελοπούλου με μεγάλο αριθμό φίλων. Ο εφοπλιστής κ. Βεντούρης με την δική του θαλαμηγό. Η κα. Μαριάννα Λάτση με μεγάλη συντροφιά. Από την πλευρά του τραγουδιού ο κ. Μαρτάκης, ο Λάκης ο Γλυκούλης, ο κ. Μαρινάκης, η κα Βίκυ Καγιά, ο κ. Γιώργος Λιάγκας και η σύζυγός του Φαίη Σκορδά, η Maya από το TOP MODEL και πάνω από όλα ο βραβευμένος με 3 όσκαρ TOM HANKS και ο καταπληκτικός κωμικός STEVE MARTIN με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του που όπως με πληροφόρησε ο δικός μου είναι από τις μεγαλύτερες στον κόσμο.
Έφερναν γύρα στα σοκάκια του Γάιου, ψώνιζαν από τα Μαγαλιά με απλότητα, χαμογελαστοί, καταδεκτηκοί, καλόκαρδοι, σαν πραγματικοί ΣΤΑΡ. Όχι, για τον CAVALIERE δεν έμαθα τίποτα, μάλλον δεν ήρθε γιατί όπως μου είπαν όταν έρχεται στους Παξούς ο SILVIO, πάει για ποτό στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ.
Τα μελτέμια δεν ξεκίνησαν ακόμη, ο Αύγουστος περνά ήρεμος, χωρίς Μαίστρους και φουσκωθαλασσιές και οι ξένοι συνεχίζουν να έρχονται με κάθε μέσον για να απολαύσουν τις θάλασσες των Παξών, τις υπέροχες σπιάτζες και τα τιρκουάζ νερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: