Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” για το θέμα της εμφάνισης υποψηφίων στα τοπικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ

Σε ανακοίνωσή της η “Λαϊκή Συσπείρωση” αναφορικά με την εμφάνιση των υποψηφίων στα τοπικά και πανελλαδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, αναφέρει:
“Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην απαγόρευση εμφάνισης πάνω από μία φορά όλων των υποψηφίων για τις εκλογές της Τοπικής Διοίκησης (Δήμος - Περιφέρεια) στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για όλη τη διάρκεια της επίσημης & ανεπίσημης προεκλογικής περιόδου από 7 Σεπτέμβρη έως και 5 Νοέμβρη και δύο φορές στα πανελλαδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Πρόκειται για ένα απαράδεκτο και βαθιά αντιδημοκρατικό μέτρο που εμποδίζει την ενημέρωση του λαού για το πραγματικό περιεχόμενο του Νόμου "Καλλικράτη" και τις θέσεις των συνδυασμών!
Με την απαράδεκτη αυτή διάταξη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δείχνει πόσο φοβάται την ανάπτυξη της αντιπαράθεσης μεταξύ των συνδυασμών, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί η αντιλαϊκή πολιτική της.
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση αυτής της διάταξης και την ισότιμη προβολή όλων των συνδυασμών τόσο από τα τοπικά όσο και από τα πανελλαδικά μέσα ενημέρωσης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: