Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΕΒΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Κατά Μπούκα... για το θέμα του Νοσοκομείου

Το Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Κέρκυρας σε ανακοίνωσή που εξέδωσε σημειώνει πως “από την περίοδο που ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του εξοπλισμού στο νέο ΓΝΚ, πάγια θέση του είναι η άμεση έστω και τμηματική μετεγκατάσταση και η λειτουργία του”.
Προσθέτει: “Κατανοούμε πλήρως τις ανησυχίες που έχουν διατυπωθεί και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κυρίως σε ότι αφορά την κάλυψη αναγκών προσωπικού και την πλήρωση των θέσεων του νέου Οργανισμού Λειτουργίας .
Είναι όμως γεγονός ότι η χώρα  μας βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία και θα πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε ώστε να ξεπεραστεί αυτή η κρίσιμη περίοδος.
Η λίαν επιεικώς απαράδεκτη κατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του νοσοκομείου της Κέρκυρας επιβάλει την άμεση έστω και τμηματικά μετεγκατάσταση στο Νέο ΓΝΚ για το οποίο έξαλλου δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια ευρώ.
Το ΔΣ της ΟΕΒΕΚ στηρίζει κάθε ενέργεια που συμβάλει στην βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο νησί μας  και την προσπάθεια της Βουλευτή Κέρκυρας Κυρίας Γκερέκου για την λειτουργία του νέου ΓΝΚ  και  θεωρεί απαράδεκτη την δημόσια αντίδραση  που εκπορεύεται από συντεχνιακές  λογικές και που ειδικά τις τελευταίες μέρες ξεπέρασε κάθε όριο με την οξύτατη, αμετροεπή και απαράδεκτη  επίθεση που εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα κατά της βουλευτού του ίδιου κόμματος.
Αν ο Γραμματέας  ΝΕ του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί το ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών δεν επιτρέπεται να το πράττει στις πλάτες των πολιτών, στο πεδίο των υπηρεσιών υγείας που επιτέλους την βελτίωση τους δικαιούται ο Κερκυραίος πολίτης, ο Κερκυραίος φορολογούμενος αλλά χρειάζονται και οι τουρίστες επισκέπτες και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: