Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ο Καλλικράτης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερκυραίων

Κυριότερο θέμα της 11ης συνεδρίασης του 2010 για το Δημοτικό συμβούλιο Κερκυραίων αποτελεί η συζήτηση για την διοικητική μεταρρύθμιση "Καλλικράτης" που αναμένεται και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 7 μ.μ. στο χώρο συνεδριάσεων της Παλαιόπολης, και η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συνολικά 38 θέματα προς συζήτηση και λήψη απόφασης.
Μερικά από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

-Ανακοινώσεις.
-Τέσσερις επίκαιρες προφορικές ερωτήσεις, σύμφωνα με το άρθρο 8 του Κανονισμού, μια από κάθε παράταξη.
-Συζήτηση για τη διοικητική μεταρρύθμιση "Καλλικράτης".
-Έγκριση Προϋπολογισμού της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Κερκυραίων οικονομικού έτους 2010 καθώς επίσης και του Σχεδίου Δράσης.
-Λήψη απόφασης για τη μεταφορά πλεονάζοντος προσωπικού της ΑΝ.Ε.Δ.Κ. στο Δήμο Κερκυραίων και σύσταση προσωρινών προσωπογαγών θέσεων.
-Καθορισμός αριθμού θέσεων και ειδικοτήτων για συμβάσεις μίσθωσης έργου και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που εγκρίθηκαν από την τριμελή εξ Υπουργών Επιτροπή.
-Έγκριση χορήγησης υπερωριών στους Δημοτικούς Υπαλλήλους που εργάζονται στην Υπηρεσία Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για την κάλυψη αναγκών εργασίας τις Κυριακές και τις αργίες λόγω έλλειψης προσωπικού.
-Έγκριση χορήγησης υπερωριών τις Κυριακές και αργίες στους δημοτικούς υπαλλήλους με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου που εργάζονται στους χώρους στάθμευσης του Δήμου Κερκυραίων.
-Υποβολή παραίτησης του τ.Δημάρχου Κερκυραίων και Δημοτικού Συμβούλου κ. Ιωάννη Κούρκουλου από τη θέση του Προέδρου της Διαδημοτικής Επιχείρησης Ιχθυοκαλλιέργειας Λιμνοθάλασσας Υλλαϊκού Λιμένα (Χαλικιόπουλου).
-Οριστική γνωμοδότηση Δημοτικού Συμβουλίου επί της πρότασης : "Τροποποίηση σχεδίου πόλεως Π.Ε. Καθολικών Καλογραιών Δήμου Κερκυραίων για αλλαγή χρήσης στο Ο.Τ. 575 (Γυμνάσιο - Δημοτικό Σχολείο) και παράλληλη μετατόπιση πεζόδρομου μεταξύ των Ο.Τ. 575 και Ο.Τ. 576, για τις ανάγκες της μελέτης κατασκευής κτιρίου του 13ου Δημοτικού Σχολείου".
-Διόρθωση της υπ. αριθμ. 17-173/18-06-2008 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων που αφορούσε στο θέμα "Ανέγερση διθέσιου Νηπιαγωγείου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καναλίων".
-Ορισμός Εκπροσώπων του Δήμου Κερκυραίων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Η.Μ.Ο.Π.
-Επικαιροποίηση της με αριθ.31-267/3-11-1997 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στα πλαίσια της προώθησης της πολεοδομικής μελέτης Π.Ε. Αγ.Σπυρίδωνα.
-Αιτήσεις επτά Δημοτικών Υπαλλήλων ΔΕ και ΠΕ Δημοτικής Αστυνομίας για μετάταξή τους σε άλλο κλάδο, κ.α..

Δεν υπάρχουν σχόλια: