Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Εκλογές στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ

Με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και σε εφαρμογή των άρθρων 3-6 του Κανονισμού λειτουργίας των Νομαρχιακών Τμημάτων, συγκαλείται Τακτική Εκλογαπολογιστική Συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων μελών την Τετάρτη 5 Μαΐου 2010 στις 5.30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.
Θέματα της ημερήσιας διάταξης στη Συνέλευση ορίζονται:
1. Νομιμοποίηση-πιστοποίηση αντιπροσώπων και οριστικοποίηση εκλογικού μητρώου.
2. Εκλογή Προεδρείου συνέλευσης.
3. Λογοδοσία της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ Κέρκυρας.
4. Οικονομικός απολογισμός.
5. Έκθεση ελεγκτικής επιτροπής.
6. Κριτική πεπραγμένων της Εκτελεστικής Γραμματείας.
7. Ψηφοφορία Διοικητικών και Οικονομικών πεπραγμένων.
8. Ορισμός εφορευτικής επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 6 του κανονισμού.
9. Αρχαιρεσίες για την εκλογή 9μελούς Εκτελεστικής Γραμματείας (άρθρο 7 του κανονισμού) και 3μελούς Ελεγκτικής Επιτροπής (άρθρο 10 του κανονισμού).
Με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία, ως μεμονωμένοι υποψήφιοι ή ως συνδυασμός, να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι τη Δευτέρα 3 του Μάη 2010 και ώρα 20:00, στο Γεν. Γραμματέα Διονύση Τσούκα ή στον Οργανωτικό Γραμματέα Νίκο Ράμμο. Η Εκτελεστική Γραμματεία θα συνεδριάσει για την επικύρωση των υποψηφιοτήτων και την πιστοποίηση των μελών-αντιπροσώπων της Συνέλευσης τη Δευτέρα 3 του Μάη 2010 και ώρα 20:15 στα γραφεία του Συλλόγου Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης (Βελισσαρίου 7 Κέρκυρα).
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει μέχρι την ημέρα εκείνη να προσκομισθούν από τα Δ.Σ των σωματείων-μελών μας στην Εκτελεστική Γραμματεία τα αντίγραφα των πρακτικών των εκλογικών διαδικασιών των σωματείων, με κατάσταση αντιπροσώπων και πιθανές παραιτήσεις μελών.
Η τελική επικύρωση του εκλογικού μητρώου θα γίνει από τη Συνέλευση των αντιπροσώπων.
Οι εκλογικές διαδικασίες, με ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ και θα ολοκληρωθούν στις 10 μ.μ της Τετάρτης 5 του Μάη 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: