Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Παιδικοί Αγώνες: Γιορτή της κερκυραϊκής νεολαίας

Μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα που τη χαρακτήρισε η μεγάλη παρουσία φιλάθλων, κυρίως συγγενών και συμμαθητών των μικρών ποδοσφαιριστών μας, έγιναν το Σάββατο 17 του Απρίλη στο Αθλητικό Κεντρο της Ε.Π.ΣΚ οι τελικοί αγώνες της παιδικής κατηγορίας.
Πέρα από τα αποτελέσματα των αγώνων η γιορτή αυτή της κερκυραϊκής νεολαίας αποτέλεσε τον καλύτερο επίλογο μιας πολύ πετυχημένης διοργάνωσης, που έγινε φέτος όλο το Χειμώνα και την Άνοιξη στο παιδικό πρωτάθλημα.
Οι 4 ομάδες των τελικών με τη συνολική παρουσία τους στο γήπεδο συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτής της γιορτής και πρόσφεραν συγκινήσεις στους θεατές.
Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας με ανακοίνωσή του “συγχαίρει τα 4 σωματεία (Α.Ο ΚΕΡΚΥΡΑ, ΟΔΥΣ. ΑΥΛΙΩΤΩΝ, Α.Ε ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, ΑΕΤΟΣ ΑΓ., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) που συμμετείχαν στους τελικούς για τη διάκρισή τους αυτή και γιατί με τη συνολική παρουσία τους στο γήπεδο συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτής της γιορτής, προσφέροντας συγκινήσεις στους θεατές.
Ταυτόχρονα συγχαίρει το σύνολο των 17 σωματείων που συμμετείχαν στην ελπιδοφόρα αυτή διοργάνωση και δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια παραπέρα αναβάθμισης του θεσμού, που αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου μέσα από ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο για τα παιδιά μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: