Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Πρόεδρος στην Συνομοσπονδία Επιχ. Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων Ελλάδος ο Κ. Μπρεντάνος

Στις εκλογές που έγιναν στις 18 Απριλίου 2010 στην Αθήνα για την ανάδειξη του νέου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων - Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ) ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, κ. Κώστας Μπρεντάνος εξελέγη με απόλυτη πλειοψηφία Πρόεδρος του Δ/Σ της ΣΕΕΔΔΕ.
Στην πρώτη συνεδρίαση του Δ/Σ της ΣΕΕΔΔΕ που έγινε την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 ο κ. Μπρεντάνος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ/Σ για την ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσαν και τους υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο για το καλό του κλάδου όπως κάνει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο συνδικαλισμό.
Ακόμη τόνισε ότι σε αυτό το ιδιαίτερα κρίσιμο τουριστικό περιβάλλον που καλούνται να δραστηριοποιηθούν,  τα προβλήματα είναι πολλά  και το νέο διοικητικό συμβούλιο καλείται  σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να σταθεί αντάξιο των προσδοκιών των μελών του και μέσα από συντονισμένους αγώνες να δημιουργήσει τις προοπτικές εκείνες που θα δώσουν νέα ώθηση στον κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: